1. 601.
    0
    bu sezon resmen çökmüş takım.. barca karşısında çok fazla puan yediler bir de üstüne kendi evlerinde resmen daşşak geçerek yendi barca bunları. bunun birden fazla nedeni var.

    zidane'ın yazın transfer yapmaması ve artık kadronun doymuşluğa ulaşması. 2 sene üst üste cl kazandılar bu kadro yapısı ile ama artık hem rakipler daha önlem almaya başladılar hem de kadro artık doygunluğa ulaştı. yeni isimler katması gerekiyordu zidane'ın yazın.. ama transfer yapmadı.

    yine zidane bu sene tudor vari uçuk taktikler, oyuncular denedi. kenarda bale, isco, modric gibi isimler otururken kovacic gibi yüz yılın kazmasını ilk 11 başlatması vs gibi.

    cr7 artık yaşlandı. evet hala dünyanın en iyi 2 oyuncusundan biri ama tamamen gol atma üstüne oynuyor artık. yaşı itibariyle bu normal.

    real'in yapması gereken bir kere önce şu benzema yerine adam gibi bi forvet alması.. lewandowski'nin gelmesi zor o zaman bastıracaksın parayı alıcaksın harry kane'i..yine iyi bir kanat oyuncusu şart, hazard dünden razı real'e gelmeye..bir sağ bek ve orta saha oyuncusu da lazım.

    eğer real isterse bu oyuncuların hepsini alır. bu sene sonu böyle bir girişimde bulunacağını düşünüyorum.
    ···
   tümünü göster