/i/Tespit

  1. 1.
    +320 -225
    bükemediğin yarrağa sakso çekiyorsun..hdp mhpden üstündür artık gözümde adamlar en azından çizgisini bozmadı çatır çutur kürt milliyetçiliği yapıyorlar.. anlasanız yüzünüze tükürmek isterdim ama siz ona da rahmetullah dersiniz..

    edit. arkadaşlar yaptığınız yorumları okudum katıldıklarım katılmadıklarım var. benim hdp ile zerre alakam yoktur kürt bile değilim. benim hdp için kastettiğim adamlar dik siyaset yapıyorlar. üzerlerinde o kadar baskı var hala geri adım atmadılar.

    Mhp akpden önce kurulan bir parti .şuan eğer erbakan yaşasaydı emin olun akp ile zıt düşerdi.akp sağ görüşlü görünen ama ilim irfanla, Türklükle ve milliyetçilikle, islam inancıyla alakası olmayan bir parti. bunu defalarca kez lideri kendi ağzıyla açıkladı. benim kabullenemediğim mhp gibi geçmişi ve siyasi arenada tabanı olan bir parti nasıl oluyor da iktidar yalakalığına soyunuyor.

    burdan size görüşlerimi birebir aktarmam çok zor uzun uzadıya konuşmak tartışmak gerekir. ancak ben bu durumun tartışılmasına vesile olmak istedim gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederim ..
    ···
   tümünü göster