/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +3 -2
    Beyler bölümde bir kız var baya kültürlü entelektüel bir kız dış görünüş olarakta güzel. Baya baya aşık oldum.Ben bu kızı tavlayabilmek için binbir takla attım. Hoşlandığı konuları araştırdım bilgi sahibi oldum. Hoşlandığı bütün konularda kendimi geliştirdim.

    Sonra yavaş yavaş muhabbet etmeye başladık hoşlandığı konularda o kadar şey bilmem onu baya şaşırttı galiba kantinde falan hep benim tarafıma oturmaya başladı kampüste, kafede sürekli konuşuyorduk. Muhabbeti baya ilerlettik samimi olduk bana yakınlaşmaya başladı güldük, eğlendik , gezdik tozduk. Bunun birde kankası vardı o da sürekli bizimleydi arada muhabbette dahil olur çok konuşmazdı.

    Neyse ben tam kafay koydum kıza açılıcam dedim. Bendeki şansı gibeyim kızın 7/24 beraber olduğu en yakın kankası bana aşık oldu dıbına koyim.
    Kızı tavlamaya çalışırken kankasını tavladım aq.Kız sürekli mesaj atıyor, durduk yere arayıp napıyon, nasılsın, buluşalım mı diyor.Şimdi ben bu kıza kötü davransam sevdiğim kızın gözünden düşücem dıbına koyiim. zütümü yırttım ben o kızı tavlayabilmek için napıcam ben aq yardım edin.
    ···
   tümünü göster