/i/Tespit

  1. 1.
    +26 -12
    Süttür o
    edit: bu entry niye tutmadı aq
    ···
    1. 1.
      0
      jajsdksjeuwja
      ···
      1. 1.
        +4 -1
        cagdaslik demek yasadigi caga uygun yasamak demek. cagdasligin anlami turk dili ile belirlenmis, bu fotografla degil. peki yasadigi caga uygun yasamanin neresi kotu? cagimizda insanlara cocugunuza raki icirin diye dayatan cagdas bir kurum, ulke, hukuk, kanun var mi hatta butun cagdas kanunlar, kurumlar buna karsi cikmaz mi? hadi bunu gectik, 9 yasinda cocugu evlendik artik helalimsin diye iliskiye girmek bu fotografa mi esdeger, birbirini notrluyor mu? beklenti nedir? biz cocugumuza raki icirelim, siz de dokuz yasinda gerdege sokun, aramizda anlasalim mi demek lazim? bu anasini avradini gibtiklerim iste akp hukumeti yuzunden azdi. ne merakli, ne libidosu yuksek, ne cabuk cocuktan tahrik olan adamlarmissiniz be. biz sizin derdinizi allah kitap cennet zannediyorduk, megerse tek derdiniz coluk cocuga sarkintilik etmekmis.
        ···
    2. 2.
      +19 -4
      helal et.
      benim de çocukken böyle pozlarım vardı aileler çocuğum büyüdü diye böyle poz vermeyi sever. bu kızın oturup bi 35lik bitirdiğini düşünen salaktır o dar kafanızın içindeki küçük beyninizi gibeyim.
      sapıkça ve bağnazca dokuz on yaşında çocuklarla yaptıkları evliliklerine böyle kılıf uydurmalarını haklı göstercek saçma argümanlar üretmelerini gibeyim
      bir ilkokul öğretmeninin öğrencimden tahrik oluyorum diye yaptığı açıklamaya tepkisiz kalıp ta içki içeni düşman, ahlaksız ve kafir gören zihniyeti gibeyim.

      başlık sahibi senin de sülaleni gibeyim
      ···
      1. 1.
        -2
        Yani böyle fotoğraflar normal hmmmm tmm
        ···
      2. 2.
        +1
        mkdelisi benim de böyle fotoğrafım var ama foto çekildikten sonra içmiyorsun amk. eminim bu aile de 9 yaşındaki kızlarına rakıyı içirtmemiştir. ayrıca bu foto normal gayet senin kafana sokayım
        ···
      3. 3.
        +1
        gayet normal bir fotoğraf
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster