1. 1.
    0
    22 Ekim

    Scott Lossee, beni bu cuma sinemaya davet etti. Beş kilo verip elli iki kiloya indim. Fena değil ama beş kilo daha vermek istiyorum. Annem o kadar inceolmak istemeyeceğimi söylüyor ama o ne anlar ? istiyorum! istiyorum! istiyorum! O kadar uzun zamandır kurabiye yemedim ki tadının nasıl oldugunu unuttum. Cuma gecesi belki biraz aşırıya kaçar ve birkaç kızarmış patates yerim. hmmm...

    26 Ekim

    Scott ile seyrettiğimiz film çok eğlenceliydi. Sonra yemeğe gittik ve altı tane harika, lezzetli , ağız sulandıran, baştan çıkarıcı, muhteşşem patates kızartması yedim. Ama Roger'in aksine , Scott hakkında çok fazla konuşmak istemiyorum. Sanırım Roger benim tek gerçek aşkımdı ama bittiğine memnunum. Düşünsene; daha lise birinci sınıftayım, on beş yaşımdayım ve hayatımın tek gerçek aşkı sona erdi bile. Bu aslında biraz trajkik görünüyor. Belki bir gün ikimiz de üniversiteye başladığımız da tekrar karşılaşırız. Umarım. Gerçekten umarım. Geçen yaz Marion Hill'in partisinde biri bir Playboy dergisi getirmişti; orada bir kız ilk kez bir erkekle yatışını anlatıyordu ve ben Roger'ı düşünmekten başka bir şey yapamıyordum. Başka hiçbir erkekle asla ama asla sevişmek istemiyorum... Roger'la bir araya gelmezsek, yemin ederim bakire öleceğim. Belki yaşım biraz daha ilerlediğinde farklı düşünürüm. Annem kızlar büyüdükçe, kan dolaşımımızda artan hormonların cinsel arzuyu arttırdığını söylüyor. Sanırım ben biraz yavaş gelişiyorum. Okuldaki kızlardan bazılarıyla ilgili çılgınca hikayeler duydum ama ben onlar gibi değilim , ben benim. Ayrıca, ciks çok tuhaf, rahatız ve korkunç bir şey gibi görünüyor.
    Spor salonunda bize modern dan öğreten öğretmenimizi düşünüyorum. Dansın vücutlarımızı güçlendireceğini ve çocuk taşımamızı kolaylaştıracağını söyleyip duruyor; her şekilde zarif, zarif, zarif olacağımızı tekrarlıyor. ciks yapmak veya hamile kalmak nasıl zarif bir şey olabilir ki ?
    Gitmem gerek. Görüşürüz.

    Okuyan varsa okuduğunu belli edebilir mi dostlar..
    ···
   tümünü göster