/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    +1
    Irkçılık yapman yanlış ama kürtlerin kendi ırkını yüceltmesi de yanlış. Türkiye'de doğan herkes türktür. Ortalıkta ben kürdüm diye şov yapan salaklara söylüyorum. Kimliğinizde türk vatandaşı yazıyorsa, kürdüm diye yaygara yapmaya hakkınız yok. Türkiye'de doğmaktan veya türk vatandaşı olmaktan memnun olmayan varsa gibtirsin gitsin yol masraflarını karşılarım. Ülkemizde safkan Türk yok ama bizler birisi sorduğunda veya yurtdışında gururla TÜRKÜM diyoruz, vatanımız ve bayrağımızla gurur duyuyoruz ancak özellikle dikkat ediyorum kürtlerin hiçbiri bunu yapmıyor. Özellikle sosyal medyada çok görüyorum o kürdistan paçavrasını resim olarak kullanan huur çocukları var. Ayrıca bu ülkede doğupta dilimizi reddeden, sürekli kürtçe konuşan dalyaraklarda var. Bu bahsettiğim tipteki insanlar olmasa, hepimiz bir arada huzur içinde yaşayabilirdik.

    Edit: Suriyelilerin dıbına koyayım, onlara bende ırkçılık yaparım. Zaten gib gibi hayatlar yaşıyorduk, onlar gelince ne güvenliğimiz ne de huzurumuz kaldı.
    ···
    1. 1.
      +1
      dunyada safkan ırk diye birşey yok zaten amk bu 20 milyon nüfus zararlı nüfus
      ···
      1. 1.
        0
        Ben zaten başka bir şey yazmıştım, aydınlattığın için teşekkür ederim...
        ···
    2. 2.
      +1
      Bir de kendi ırkların yuceltmeye çalışıyor binler amk devleti geçtim tarih boyunca beylik bile kuramamislar beylik!! atasiz soysuz ipnelet
      ···
   tümünü göster