/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +4 -1
    Ya seni ömrünün sonuna kadar sevecek birini niye istiyorsun çok bencilsin şımarıklık lan bu. şöyle bir iki aylığına sevecek sonra sakince ayrılacak birini bulsan olmazmı? Olmaz. Çünkü yapamazsınız sonsuza kadar sevecek birine ihtiyacınız var. Eziksiniz dostum napalım. Hayatını salıp kadından mutluluk bekliyorsan gibeyim böyle işi. Bir insana bel bağlayacaksan o insan kendin olsun, yakasına yapışıp mutluluk sömüreceğin, sürekli birlikte olmak istediğin ama seni takmayan biri değil. Hiç kolay değil amk mutlu olmak. Savaşacaksın zorca mutlu olmak için. Sokakta yürürken güleceksin bazen insanların yüzüne, sana pis pis bakacaklar seni karamsar yapacaklar ama sen yılmayacaksın. Bunun için sağlam olmak lazım. Sağlam olmakta zor şey şayet sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Anladıysan ne ala diğer tarafdansa çokta gibimde.
    ···
    1. 1.
      0
      Güzel konuştun
      ···
    2. 2.
      0
      @after orgasm cigarette nedense tavırlarından dolayı sende söylediklerini hiç uygulamayan ama aklındakileri yazmaya çalışan ergenlik buhranından tam kurtulamamış bir birey imajı görüyorum.

      Öncelikle seni sonsuza kadar sevecek birisini istemek ilgi manyaklığı, ben merkezcilik, mutluluk delisi olmak değildir. Tabii nasıl istediğine bağlı. Mutlu olmanın sırrı mutlu etmekten geçer eğer doğru insanı bulur ve mutlu edebilirseniz peşinden koştuğunuz mutluluk kendiliğinden gelir. Sokaktaki her insanın yüzüne pis pis sırıtmayla mı vereceksin mutluluk savaşını ?

      Çok da gibinde kısmını tercih ettim her ne kadar doyurucu olmasada xD
      ···
    3. 3.
      0
      Sokakta değil içinde bulunduğun ortamda dersek daha mantıklı olur. (sırıtma savaşo)benimde yaptığım o zaten. ergen olduğum konusunda haklısın bu arada ama aklımdakileri gayet uyguluyorum sokaktaki her insana gülümsemem tabi manyakmısın amk benim idealimdi o. anlatmayı beceremediğim ve yaptığım şey özünde hergün görebildiğim ve tanıdığım insanlara gülümsemekten ibaret. Yani aklındakileri yapamayan değil yapmayan diyelim saçacak mutluluğum yok o kadar anca kendime yetiyo benim için genel olarak mutluluk aileyle, spordan sonraki tatminlik duygusu ile yada arkadaşlarımla sevecen bir sohbet etmekle varolur. Yalnız olmak karanlık düşünceler getirir çık ve gibtirgit bi çay koy
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster