/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +26 -16
    Şüphesiz ki hayaları bir filin haya'larından hallice idi. Biz dinazoru ve diğer tüm hayvanları etlerinden ve sütlerinden yararlanasınız diye yarattık. fakat onlar sapkınlığa yöneldiler kendi cinsleriyle zina yaptılar. De ki, biz onların (dinazorların) üzerine lavlar ve ateşten kayalar gönderdik ve helak oldular. allahın gücü her şeye yeter. (dinazor suresi 31inci ayet; diyanet işleri)

    O devirde ben böyle bi kitap yazsam bana inannacak mıydın yani
    ···
    1. 1.
      +3
      o devir de garibansam inanırdım zenginsem gibdir çekerdim.
      ···
    2. 2.
      -3
      ulan... küfür edecem \"ne biçim müslümansın?\" diyecekler. lan bin. lan kahpe. lan huur çocuğu. insanların inandığı dinin ayetlerini değiştirmek senin ne haddine? dalga geçmek ne haddine? saygısız köpek!

      edit: bi de şuku atanların anasına dinazorlar atlasın.
      ···
    3. 3.
      0
      Bre anasının bızırına yumruk attığımın oğlu. Şu başlık altında belki anana tapan bile var. Bak bakalım senin kadar haysiyetsizi var mı.? islamı ben değil sen lekeliyorsun. Burada benim yazdığıma kimi güler kimi söver. Ama senin gibi zütünün astarını gibtiğimin yobazları burda adamı dinden soğutur. iyi mi oldu şimdi bu küfürleri yemen? Ne bekliyordun sana gül uzatmamı mı amıcık seni.
      ···
    4. 4.
      0
      Birisi çıkıp ben peygamberim dese inanır mısın?
      ···
    5. 5.
      0
      ulan it asıl senden haysiyetsizi yok. yüzsüz gibi konuşuyor hala. kimi güler kimi sövermiş. DEĞiŞTiRMEYE, DALGA GEÇMEYE HAKKIN YOK. beynini gibtiğim...
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster