/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 101.
    +76 -5
    kardes senin zaten hic dahil olamayacagin bir tablo, o yuzden takma kafana. annen baban sana helal sut emmis bir kiz ister, onu doversin filan yemek tuzlu olmus diye.
    ···
    1. 1.
      +14
      çok ağır konuşmuşun mala. ama anlamaz ki sığır. dünyaya yiyip içip gibişip çoğalmaya gelmişler
      ···
    2. 2.
      +10 -20
      aynen pampa bizim kızlarımız ya da erkeklerimiz bu tabloya hiç dahil olmasın zaten. senin kızın anan kardeşin katılır pampa sorun yok. sen de senden önce kaç kişinin bile gibtiğini bilmediğin bir kız bulup evlenirsin bakireliğin ne önemi var sanki zaten anan kardeşin de bakire değildir sizin ailede sorun olmaz öyle bir gelin. tuzlu yemek diye kimse eşini dövmez belki ama sizler medeni olarak 3 5 kere evlenip boşanırsınız. senin ben sığ fikirlerini gibim asıl yobaz sizsiniz lan basma kalıp cevaplar fikirden düşünceden uzak ezbere konuluşmuş laflar falan filan esas örümcek kafalı sizsiniz de haberiniz yok.
      ···
    3. 3.
      +13 -1
      lan gibtir git amk seni hangi karı alır amk yanına böyle çomar, kıskançlıktan ne diyceğini şaşırmışın amk yobazı
      ···
    4. 4.
      +12
      Ne kadar silik bir insansın ya biraz özgüvenli ol her kız gibişip gibişip sana kapak atmak için uğraşmıyor hayır hanımefendilik beyefendilik diye birşey vardır bu işin rolentesidir siz niye hep uç noktaları düşünüyorsunuz ki bilinç altınızda neler var sizin anlayamıyorum gerçekten yani söze direk kaç kişinin gibtiği belli olmayan kız diye başlamandan zaten bu belli başlıktaki fotoyu sen böyle algılıyorsan demekki senin kanın bozuk bu ne biçim bi zihniyet ya bizim mezuniyetimiz de böyleydi hiçte öyle ahlaksızca şeyler olmadı siz ahlakı örtünmek gülmemek dışarı çıkmamak güzel giyinmemek zannediyorsanız imam hatipten çıkıp endüstri meslek elemanlarıyla park köşesinde gibişenleri kocasını kocasını kocasının arkadaşıyla boynuzlayan tesettürlü ablayı da gördü bu gözler siz ahlakı örtünmek camiye zannettiğinizden kuran kurslarında çocukları gibiyolar biz bu yüzden size çomar diyoruz bazıları elalemin lafından çekindiği için ahlaksızlık yapmaz bazılarıda insanlığından fark bu
      ···
    5. 5.
      +1
      Hahahah, içkici olup karısını çocuğunu dövenlerin genelde "medeni" diye tasvir edilen insan olduğu acı bir gerçek senin için.
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster