/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +9 -27
    Askerlik yapmış lafa bak. Naptın yerde süründün de bir taka mı yaradı.

    çanakaleden kurtuluş savaşına ve şimdi de günümüze kadar şehit olanlar hep mazlumların evlatlarıdır. Ben bugüne kadar hiç dinsiz olup asker olmak isteyen birini görmedim.

    Biz de ortam böyle beğenmiyorsan:

    (bkz: yallah Yunanistana)
    ···
    1. 1.
      +4 -7
      sen arabistana gibtir git huur evladı.. madem öyle ateist Türkü, hristiyan türkü musevi türkü askere almıcaksın.. alıyorsan da adına islam ordusu demiceksin.. arabın kanunlarıyla yaşamak istemiyorum belki
      ..
      ···
    2. 2.
      +2 -2
      Bu ülke laik bir ülkedir kardeşim sen istesen de istemesen de anayasanın asla değiştirilemez 3 maddesinden biridir bu ben kaç ateist tanıyorum öleceksem bari insanlar için öleyim de bir faydam dokunsun diyen . Emin ol onlar senden benden çok daha fazla okuyorlar , değerini bizden daha çok biliyorlar. Birilerini Yunanistan'a yollamak istiyorsan önce sen ülkeden git (bkz: yallah Arabistan a)
      ···
    3. 3.
      +3
      Benim kuzenim deist ve şu an astsubay tekirdağinda ancak senin gibi bir aptal genelleme ve önyargi yapabilirdi zaten, bu ülkede sadece müslumanlar canini vermez. Birşeyi söylerken genelleme yapmayin başkasinin hakkina girmeyin.
      ···
    4. 4.
      +1
      Ben deistim ve orduya girmek için canımı bile veririm senin gibi huur cocuklarida klavyeden abilik yapar kendince
      ···
    5. 5.
      +1
      Dinsizim asker olmak istiyorum ? Görmüş oldun şimdi boş yapma gibtir git giberim ananı.
      ···
    6. 6.
      +1
      Sen zaten yobaz orrrrospu çocuğunun birisin amona koduum çocu mazlumun kelime anldıbına bak bi ne alakası var bakanın çocuğu şehit olamıyosa AKP ye oy vermiceksin oğlunu askerw yollucak partiye oy vericeksin amk ak koyun binin dölü seni
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster