/i/Oyunlar

Hayat bir oyundan ibaret değil midir ?
  1. 1.
    0
    kasa fiyatları son 3-4 günde hızla çakıldı. desperado kasalarını 20 liradan okuturum diye bekliyordum 14 lirayken. şu anda 3,88 tl'ye düştü dıbına koduğumun kasası. bu fiyat tekrar yükselecek mi tahmini olan var mı? steam pazar borsası neye göre şekilleniyor anlamıyorum ki amk
    ···
    1. 1.
      +1
      Itemlerin fiyatları yeni sandıkların geldiği ilk hafta baya yüksekti. Çünkü desperado açmak için anahtar gerekiyor ve early bird key diye bir anahtarla açılıyordu. Fakat bunun dezavantajı bi hafta boyunca pazara koyamamandı. Pazara koyanlar daha önceki zamanlarda sahip oldukları gamescom anahtarlarıyla açtıkları için pazara anında koyabildiler ve piyasada çok az sayıda olduğu için fiyat başta çok yüksekti. Sonra 1 hafta geçince herkes pazara koymaya başladı ve fiyatlar baya düştü. Mesela bana baggy pants çıktı. 90 liradan 6 liraya düştü. Checkered jacket çıktı 180 liradan 32 liraya düştü vs.
      Fakat şöyle bir durum var. Desperado crate açmak için kasa artı anahtar fiyatı 13-14 lira ediyor. Ama kasadan çıkan şeyler %80-90 ihtimalle zarar ettiriyor. %3-5 ihtimalle de kar ediyorsun. O yüzden skinlerin fiyatları orta vadede bi miktar yükselecektir. Şuanki aşırı düşük fiyatlar, insanların çıkardıkları skinleri fiyatların daha da düşeceğine inandıkları için elden çıkarmasından kaynaklı. Fakat sandık açmanın zarar ettirme ihtimali daha fazla olduğu için insanlar sandıkları açmadan satmaya başlayacaklar ki başladılar da. Sandık fiyatlarının düşmesi de bu yüzden. Sandık açan kişi sayısı azaldığı için piyasadaki skin sayısı da az kalacak ve skinlerin fiyatı artacak.
      ···
   tümünü göster