/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +22 -4
    Burda vatan millet edebiyatı yapan, parası olsa ülkeden gibtir olup gidecek vasıfsızlar askerlikten dem vuruyor. Ülke öyle bir hale geldi ki, ülke için ne yaptığın falan hiç önemli değil, askere gitmediysen senden büyük vatan haini yok. Bu da böyle biline
    ···
    1. 1.
      +2 -1
      Burak erdoğan bu ülke için ne yaptı da askerlikten kaçtı ? Bugün neden yurtdışında yaşıyor ? Sefil Bilo ne yaptı bu ülke içinde askerlikten kaçtı ? Osmanlısporu kurdu diye memlekete büyük hizmetleri oldu herhalde. Ayrıca bizde askere gitmeyene kız bile verilmez koçum , sen nerenin köpeğisin bilemem ama.
      ···
    2. 2.
      +2
      Ben şimdi hükümetin menfaati uğruna yaptığı yanlışlar yüzünden doğuya gidip şehit durumuna mı düşeyim? Bu durumda şehit düşenlere sözüm olamaz haddime düşmez zaten ama kimse kusura bakmasın ortada savaş yok bişi yok. Hükümet 2019 hazırlığını yapmak için suriyeye giricek ben havantadan askerlik yapıcam gidicem sınır ötesine. inan parası olsa birçok kişi bedelli yapar. Bedelli olursa tabiki de bedelli yaparım. Benm vatana olan bağlılığımı senin gibi 3-5 çomar yargılayamaz.
      ···
   tümünü göster