/i/Videolar

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +3 -3
    Yeter amk ya adam çıkmış oğuzhan uğur için tek lügatı babasının asker olması falan filan zırvalamış. Adamın babasının asker olması konusunda bahsettiği 2 video var sadece onlar da koca videoda birkaç saniye bu nasıl embesil bir analizdir anlayabilmiş değilim. Sizin şu popüler olan her şeyden nefret etme huyunuzdan gına geldi nasıl bir aşağılık kompleksi içindesiniz? Bi kendinize gelin sen adamın nato videosunu izleyene kadar tatbikatta verilen şehitlerimizden haberdar mıydın? Ya da Amerika çuval olayından haberdar mıydın? Eğer haberdardıysan da bu olaylardan haberi dahi olmayan birçok insan vardı ulan herkes haberdar olsa bile en azından şehitlerimiz bir kez daha yad edildi.
    Neyse asıl mesele bu değil şu adam hakkındaki saçma sapan karalama kampanyalarınız ulan adam demiyo ki ben her şeyi en iyi biliyorum ben ne dersem odur. Adamın işi zaten mizah üzerine talk show tarzı akıcı insanı sıkmayan da üslupla kendi çapında bi eğlence ortamı sunmak. Ama belli ki mevzular videoları sebebini hiç bilmememe rağmen seni çok darlamış. Unutulan şehitlerden veya hatırlanılması gerekilen bu ülke üzerine yapılmış kahpeliklerden bahsedilmesi seni rahatsız etmiş. Kanından şüphe ettirir bu orası ayrı. Ona rağmen sizin gibiler için adam her videosunda diyo ki burası benim ortamım istediğim gibi konuşuyorum istediğim gibi kendi bilgi ve tecrübelerime dayanarak yorumluyorum her dediğim doğru demiyorum ama bildiğim bir şeyler var bunları size aktarıyorum bunları süzmek alınması gerekeni almak size kalmış. işini gayet güzel yapan bir insan. Adam hükümete sürekli sallama derdinde de değil ayrıca, sadece gözünü kapatmıyo kendi içimizde olduğumuz için adam eleştiriyo bu gayet normal ve olması gereken.
    Bu söylediklerimle beni fanboy bulacak adamlar da olacak ama alakası yok sadece hayatınızdaki tek başarı popüler olan her şeyden nefret etmek olan siz aşağılık kitleye söylüyorum bi başarı elde edin ancak o zaman bu kompleksinizi yenebilirsiniz. Medya var olduğu sürece büyük kitleler bazı sivrilmiş insanları izleyecek takip edecek yorumlarını dinleyecek. Bu durumu yıl olmuş 2018 hala idrak edemeyen embesiller var. Ha bir de ekleyeyim sen beğenmiyosun diye kötü olduğu anldıbına gelmez başarı kıstası sen değilsin. Eleştiri her zaman ileri zütüren bir araçtır iyi analiz edildiği ve aktarıldığı sürece. Tek lügatı babasının asker olması olan dediğin anda bu eleştiriye değil önce iftiraya sonra da saygısızlığa girer.
    ···
   tümünü göster