/i/Tespit

  1. 1.
    +197 -18
    Hiç anlamış değilim. Bu dizi resmen seyircisinin zekasıyla alay ediyor. 1. Sezonun son 3 bölümünden izlediğim kadarıyla ve az da olsa 2. Sezondan izlediğim kadarıyla olan çıkarımlarımı yazacağım.

    1-)10.bölüm; tim bir iftar yemeğine davetlidir. Ve gelin görün ki bu adamlar \\\"Özel Kuvvetçi\\\" olmalarına rağmen ve yemek doğunun terör kaynadığı köylerinden biri olmasına rağmen tim bu yemeğe bir tabancası bile olmadan gider.
    Ve şansa bakın ki o gece o iftar yemeğine bir canlı bomba gelir. Tabi timizmizin silahı olmadığı için içlerinden bir tanesi canlı bombanın üzerine koşar.

    2-)12. Bölümde ordudan atılıp 13. Bölümde orduya geri alınırlar.

    3-)Bir özel Kuvvetçi Fransız istihbaratından olan bir ajan kızla ilişki yaşar.

    4-)\\\"Keşanlı\\\" adındaki karakter arkadaşı Feyzullah için kız kaçırır. Bunu gündüz vakti ve elini kolunu sallayarak yapar. Ve kızın babası öylece bakar. Üstelik bu bordo berelimiz bu hareketinden ötürüde mahkemeye çıkmaz.

    5-)18. Bölümde asker öldüren Agâh efendi adındaki terörist karakter, 30. Bölümde aslında devlete çalışan biri olduğu ortaya çıkar.

    6-) Çolak bir bölümde kafasından vurulur ama ölmez.

    7-) Çolak 30 bölümdür ne ölür ne ele geçirilebilir.

    8-)Timin içindeki Ateş karakteri yarbayın kızıyla aşk yaşar ama kaç bölümdür yarbayın bundan haberi olmaz.

    9-) Güya özel kuvvetler olan bu askerler 1 defa dahi asker üniforması giymez, bir çelik yelek ile operasyona giderler. Sivil polis mi özel kuvvet mi belli değil.

    izlediğim kadarıyla gözlemlediğim erim bu kadar. Sizlerinde gözüne çarpan bir şeyler varsa yazın ekleyeyim.
    ···
   tümünü göster