/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 251.
    +7
    Bu yazıyı yazmamın sebebi ?
    Sizi düşündüğüm için olduğunu düşünmüyorum. Gelecekte ben buraya gelip okuduğumda ;geçmişte ne hissediyorum öğrenmiş olucağım. Kendi düşünce yapımı; belki, hayallerimi...
    En önemlisi de tutamayacağımı düşündüğüm bir sözü tutmaya çalışmak olucak. Bırakmayacağım en azından şimdilik. Sanırım kaybetmek o kişiyi değil de onunla olan anılarını kaybetmek benim için.

    Zira unutmamak mümkün değil. Beynimizin geçmişte bulunup size acı veren her anıyı silmekte. Bazen hızlı bazen ise yavaş.

    Bana inanmıyorsanız geçmişte en çok üzüldüğünüz anı düşünün. Çocukluğunuz olabilir. O zamandaki arkadaşlıklarınızı düşünün. Bir de aynı zaman dilimindeki güzel olayları. Hangisi ağır basacak kendiniz görün...

    Eskiden en yakınınız olan bir insanın size yaptığı kötü şeyleri hatırlayın. Bu kadar az mıydı?

    Öğretmen kızla biraz daha sohbet ettikten sonra en sevdiğim aktiviteyi yapmaya karar verdim.

    Öncelikle o şehrin en huzurlu yerlerini bulun. Bazen sahil, bazen çimenler bazen ise sadece ağaç altı olabilir. Ben Bursanin içinde bulunan ancak merkez yerlere bir hayli uzak bulunan bir sahil bölgesini seçtim. Karşınızda istanbul var. Güzel manzara. Akşam saatlerindeyiz 8 civarı.

    ikinci adım yalnız gördüğünüz bir insanin yanına gidin(burada en önemli durum o kişi kız da erkek de olabilir. Ben kızların yanında daha rahat hissediyorum. Ancak unutmayın onunla aranızda bir ilişki olmayacak. Amacınız arkadaş olmak). Ben sigara ve birasıyla oturmuş bir kızın yanına gittim.

    Hiç tanımadığınız bir insana içinizi dökmek ne güzel şeydir. Tanıdığınız insana anladığınızda üzerinize daha fazla ağırlık katacaktır. Ancak bir hiçbiri size ne zarar verebilir ki?
    ···
   tümünü göster