/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +19 -1
    nerede eski, türkiye'de mizah kültürüne yön veren inci sözlük; nerede şu anda anancılıktan, kalitesizlikten çekilmeyen saçma sapan bir hal alan yeni inci sözlük.

    serkan inci çok vizyonsuz bir adam. geçen yıllar içinde bunu anlamış olduk. burası aslında ekşi sözlük'le yarışabilecek potansiyele sahip bir platformdu. burada ekşi'nin aksine tanım zorunluluğu yoktu ve isteyen herkes istediği gibi mizah yapabiliyordu. yazarları kaliteli insanlardı. eskiden yazar olabilmek için yazar alımının açılmasını dört gözle bekleyen insanlar vardı. saçma sapan başlıklar açılmazdı. "sol taşak" vardı eskiden. sürekli başlıklar orada akardı. açtığınız başlık bazen saniyesinde ikinci sayfaya düşer "sol taşak"ta görülmezdi bile *

    serkan inci, buranın içine etmeye ilk önce o inci sözlük'ü inci sözlük yapan temayı değiştirerek başladı. burasını saçma sapan bir forum sitesine dönüştürdü. ardından "altinci" denen saçmalıkları icat etti ve "ferre" diye kategori bile koydu. isteyen istediği gibi ferre paylaşabiliyor artık. (zamanında bunu olan biten'de büyük bir devrimmiş gibi paylaşmışlığı bile vardır)

    burada eskiden BÜYÜK HARF kullanılamıyordu. şimdi ise büyük küçük harflerin ırzına geçiliyor resmen. son derece gereksiz ve saçma başka bir özellik de bu.

    veee en saçma şey de şu entrylere cevap verilebilmesi. sözlükte düzen diye bir şey bırakmadı bu özellik.. binlerce entry'nin girildiği başlıklarda @2'lere verilen cevaplar ilk önce görülüyor. böyle saçma şey olabilir mi? madem böyle bir şey yapacaktınız, sadece başlık sahibinin cevap verebilmesine izin verseydiniz bari.

    bunların dışında aklıma gelen tek iyi şey artık entry'lerde fotoğraf paylaşılabiliyor oluşu.

    eski inci sözlük ile yeni inci sözlük'ü kıyaslarsak, burası tam bir çöp site halini aldı artık. serkan inci'nin bile buradan memnun olduğunu sanmıyorum.
    ···
   tümünü göster