/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +15 -6
    hepsi sizin o salak beyinleriniz üzerinden para kazanan andavallar sürüsü.

    bu sistemin parçası olan herkesin aklını gibeyim kardeş.

    barış özcan ve stolk gibi eğitici yanları olanlar hariç.
    özellikle barış özcan.
    ···
    1. 1.
      +2
      Panpa böyle düşünecek olursak şu an bulunduğumuz mecranın da onlardan hiçbir farkı yok.
      ···
    2. 2.
      +2
      şuan düşündüğün mecra 3. kişilikten öteye gitmemesi gereken bir platform güzelliği burada. zaten ben işin 1. kişiliğe dönüşmesine olan karşılığım yüzünden bu platformdan silik yedim.
      burası halk kahvesi gibi düşünebilrisin ama bahsettiğin platformlardaki kişiler bir tarikat şeyhi gibi düşünebilirsin. tabii ki insanların bu tür ihtiyaçları ve şaklabanlıklara ihtiyacı var lakin bizde bunların her şeyden üstün , el üstünde tutulmasına karşıyım. derin uzun konular falan filanlar işte neyse.
      ···
    3. 3.
      +1
      Panpa burda yazanların çoğunu izlemiyorum yanlış bi izlenim vermiyim ama, izlenen eğleniyor kendince güzel vakit geçiriyor bu içeriği oluşturan da para kazanıyor bunun karşılığında ki bu para izleyicinin cebinden çıkmıyor (hiç değilse videoyu oluşturan kişiye direk olarak gitmiyor bunun internet kullanım ücreti vs. var tabikide) bu sisteme neden bu kadar karşı olduğunu açıklayabilir misin?
      ···
    4. 4.
      0
      Hele yannanıma bak Hele kendini tyler durden zannediyor bin sıçtığın takta bile sistem vergi olarak gibe gibe alıyor bide parçası olanlara sövüyor kalk birşey yap o zaman it burada takılacağına
      ···
    5. 5.
      0
      Rezervasyon
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster