/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +3 -1
    Ağır bir insan olucam. Şimdi bunu sadece sözlük için anlayacak olanlar var, onlara laf yetiştirmeye hacet yok.

    Genel olarak yaşantımda eğlenceli bir insanım, hatta yer yer matrakta sayılırım ama bu çoğu art niyetli insanlara "kendilerine soytarılık" yapıyormuşum gibi geliyor.

    Bak dostum kimseye ihtiyacım yok, yeri gelir seninle sırf çıkar ilişkisi bile kurarım, doğru bir bildiğim var ve bundan şaşmama sebep olamazsın.

    .
    .
    Ağır bir insandan kastım "Şakalar artık birinci planda olmayacak, insanlar hep geçiştirmelik ilişkiler ile iletişim kurulacak, öyle herşeyi herkese anlatan bir tıp değilim bundan sonra kimi ne ilgilendiriyorsa o kadarı bahsedilecek, en yakın arkadaş kavramı tamamı ile saçmalık gerekirse herkes satilabilir."

    Şimdi bu bahsettiklerim piclik olarak sayılabilir ama her insanın doğruları vardır. Bunlar çelişmek zorundadır. "Doğrular çeliştikçe gerçekler ortaya çıkar"

    -Hea yani kendini hayattan soyutlayarak"Ağır insan oldum ben" diyeceksin ??

    Hayır ben hayata karşı olan tutumumu değiştirimiyorum. Bu tıpkı araç değiştirmek gibi, sana uyan modeli konforu yaşayana kadar değişip durursun. Bende kendimde bir şeyler arıyorum. irademinde hayatla ters düşmeme engel olacak kadar güçlü olduğunu düşünüyorum.

    Son olarakta "bizene pipim, amdır git buradan, yıkık bir hayata sahip kadının çocuğu" diyecek olan aptallar bu yazdıklarımın sizi ilgilendirmediği kadar bende sizinle ilgilenmiyorum. Hiç değilse yazılanlara mantıklı bir görüş bildirmiş bulundum.

    iyi geceler "Dostlarım" "Özet geç picler" ve diğer "Baba sütü emmişler"
    ···
   tümünü göster