/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +86 -26
    "Dabbe" kelimesinin anlamlarından biri de örümcek ağı. Bütün internet adreslerinin başında ise ‘dünyayı saran örümcek ağı’ anldıbına gelen www kısaltması var. Dabbe’nin topraktan geleceği söylenirken internet teknolojisinin temeli de topraktan yapılan silisyuma dayanıyor.

    incil, Deccal'in "Küçük büyük, zengin yoksul, özgür köle, herkesin sağ eline ya da alnına bir işaret vurduğunu, Öyle ki, bu işareti, yani canavarın adını ya da adını simgeleyen sayıyı taşımayan kimsenin ne bir şey satın alabileceğini, ne de satabileceğini" söylüyor.

    internet gitgide her insanın kullanabildiği bir hale geldi. insanlar tehlikeli bilgiler öğrenip , birbirlerinin üstünde kullanmaya başladılar. Dışarı çıktığınızda mutlaka kendinize söylediğiniz şöyle bir cümle olmuştur.. “Bu insanlar son zamanlarda iyice kafayı yemiş”. Samimi , güleryüzlü, misafirperver olarak bilinen milletimiz bile nasıl bu kadar dokunsan saldıracakmış gibi bir hale geldi? Birisi bir kalabalıktan dayak yese insanların izlerken bir çekirdeği ekgib gibi görünüyor , sizce de bir şeyler gitgide garipleşmedi mi?
    ···
   tümünü göster