/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +1 -2
    birgün liseden arkadaşlarla cafede oturuyoruz yaş olmuş 30 ama hala cinsel bir deneyim yaşamamıştım ve kankilerim tarafından linç yedim defalarca bunun yüzünden.

    Benim bu arkadaşlarımdan biri de tam bir sex makinesi, bana dedi ki \"sana bi numara vereceğim ara konuş yer ve zaman belirleyin ve artık seni de kulübe dahil edelim .s\"

    Tamam dedim ve aldım numarayı, akşam olunca eve geçtim ama çok kararsızdım arayıp aramamaya dair. Arkadaşım mesaj attı \"Noldu konuştun mu\" diye. Hala aramadığımı ve arada kaldığımı belirttim ve sonraki birkaç mesajda arkadaşım beni ikna edince aman sanki nolucak dedim.

    Aramadım ama başta mesaj attım, numarasını arkadaşımdan aldığımı ve benim için ilk olacağını söyledim. Korkmamamı ve rahat olmamı istedi, devamında da beni evine çağırdı. Ben de hemen duş alıp çıktım. Yolda giderken bi markete uğrayıp prezervatif ve sigara alıp yola devam ettim.

    Evine gittiğimde kapıyı açtı o da beni bekliyormuş zaten. Başta biraz sohbet ettik havadan sudan, konuşarak rahatlattı beni. Sonra yatak odasına geçmeyi teklif etti, tamam dedim ve odaya geçtik. Yolda gelirken aldığım prezervatifi ona verdim, onda hangi çeşidi var bilmiyordum ama isimlere bakınca ben tırtıklıyı beğenip ve ondan almıştım. Prezervatifi verince biraz şaşırdı tabi beklemiyordu.

    \"Ben mi ilk yapıyım yoksa ellerimle sana mı takıyım bunu?\" dedi ve hafifçe sırıttı. Gerçekten o gülüşten sonra onu gibmeye kıyamazdım. Önce onun yapmasını söyledim. Fazla ayrıntıya girmeyeceğim o gece birbirimize sırayla hem oral hem anal muamele yaptık.

    istek olursa devdıbını yazarım...
    ···
   tümünü göster