1. 51.
    -1
    gel buraya liseli gel, seni bi züt ediyim.

    "fenerbahçe sevilmiyo, diğer liglerin en iyi takımları da sevilmiyo o yüzden fenerbahçe en büyük" diyerek baştan sıçmışsın. juventus'la liverpool ülkelerinin en başarılı takımları mı lan mal. ilhan cavcav fenerbahçe için pkk benzetmesi yapmıştı. gençlerbirliği mi kıskanıcak fenerbahçeyi. hadi diğer büyük takımları anlarım da hiç bi takım sevmiyo ki sizi. sen altyapıdan adam çıkarma bas parayı al yabancıyı. elindeki parayla kral ol. sonra da "niye bizi kimse sevmiyo".

    tabi türk futboluna kattığı bir iki futbolcu hariç övünecek kimsesi olmadığından islam çupiyle övünürsünüz. yandaş medya her zaman vardı çünkü.

    o aldığınız 89 kupanın hepsi bi süper kupa ediyor mu yannan kafalı? cumhurbaşkanlığı kupası en çok bizde, türkiye kupası en çok bizde, avrupada alınan başarılara hiç girmiyorum. e bu durumda yayla kupasıyla övünmek ezikliğin bayrağını taşımak oluyor.

    paraya endeksli bir klüp olarak takımın parasıyla hava atmana tabi ki şaşırmadım. hadi fenerium falan neyse de fenerbahçe su, fenerbahçe zil sistemleri falan ne amk? nerden para koparsak diye yırtınıyosunuz.

    seyirci olayına gelirsek diğer üç büyüklerden daha büyük stad olunca pek bi tak olmuyo. eğer sen o statta paoklulardan kaçarsan, 55 bin kişi aynı anda 2-2 sanıp züt olursan. giberler öyle taraftarı. çarşı grubunun yaptıkları şeyler zaten ortada anlatmaya gerek yok. ama galatasaray taraftarı hakkında söylenmiş bi kaç söz yaziyim:

    Maldini: "Kimse bana, burda 25 bin kisinin olduğuna inandıramaz"
    "Bizim taraftarımız asla Galatasaray taraftarı gibi olamaz. Kimse böyle bi taraftar grubu önünde oynamak istemez... " (Javier Irureta - Deportivo eski teknik direktörü)
    "Bizde böyle taraftar olsa hiçbir takım karşımızda duramaz... " Edgar Davids
    leeds'li futbolcular : "Hello hell,We're Leeds united"
    Berliner Morgenpost : "Futbolun sadece futbol olmadigini Ali Sami Yen Stadinda anladim"

    ---son olarak şu devlete stad yaptırma olayına gelirsek, seyrantepede yapılan stad karşılığında ali sami yen'in arsası veriliyor. devlete zarar ettirme gibi bi durum yok yani tam tersi var. her şey gayet yasal ve mantıklı.

    ama sizin şu çok övündüğünüz şükrü saraçoğlu stadı da peşkeş çekilerek alınmadı mı? alınmadı diyosan seni belgelerle giberim. fenerbahçenin resmi web sitesine gir, şükrü saraçoğlu yazan yere tıkla ikinci sayfaya gel ve üşenmeden baştan sona oku. sonra da böyle yannan gibi başlıklar açma. beceremezsin diye sana linkini veriyim:

    http://www.fenerbahce.org...saldetay.asp?ContentID=25

    ama dürüst takım bu fenerbahçe yaptığı huur çocukluklarını internet sitesinde utanmadan yazabiliyor.

    am züt meme.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster