/i/İnanç

İnanç
  1. 26.
    +23 -2
    Dünya dışında gezegenlerde yaşayan canlılara belki kitaplar gitmiştir. Belki dünyada daha önceden yaşayan ırklar vardı onlara gitmiştir? Dünyanın kendini yenileme döngüsü vardır felaketler olur belki bu döngü ile yok olan ırklara kitaplar gitmiştir. Sende çoğu ateist gibi sadece görebildiğini var sanan bir cahilsin kusura bakma.
    ···
    1. 1.
      +1
      ve bir arkadaş değinmiş zaten tanrı senin ölçtüğün gibi mi dakika, saat, zaman ölçüyor? Şaka mısın sen?
      ···
    2. 2.
      +1
      bir şey daha Müslümanlar daha önceki peygamberleri yok sayıyor gibi görmüşsün ama milattan önce gelen yani insanlığın varlığından beri sürekli gönderilen tüm peygamberleri sayarız (Nuh gibi) yani aslında yaratıcı 1400 yıl önce değil insan var olduğu günden beri bizimle iletişimdedir Müslümana göre sen ağır sıçmışsın kusura bakma.
      ···
      1. 1.
        0
        tamam modern insanın çıkışı 250.000 yıl önce Tevrat'ın Tekvin bölümüne Adem ile Nuh Tufanı arasındaki geçen süre 1756 yıllık bir süreye karşılık gelmektedir. bunu da hesaba katarsak 3bin yıllık bir süre ediyor oysa ki fosillere bakıldığında modern homo sapiensler 250.000 yıllık bir süreçten başlıyor ilk insan ile adem arasında çok büyük bir fark var
        ···
    3. 3.
      +2
      ben ateist değil deistim ve tanrı için ister bekledi dersin istersen o sürede müdahale etti dersin farketmez her şekilde bir süreç yaratmış ve maddesel canlılar için o sürecin tamamlanmasına kadar müdahale etmemiş buna nasıl seslenmek istediğin seni bağlar
      ···
      1. 1.
        +1
        sen az önce Müslüman inancını eleştirmedin mi? eleştirdin ama eleştirdiğin inancın ilk Vahiyi 1400 yıl önce Muhammet peygambere gelen vahiy olarak gördüğünü sanıyorsun. Deist veya ateist fark etmez ben saygı duyarım ama eleştirmek için araştırmak gerek ve sen ihtimalleri göz önüne almadan ve bilmeden saçmalamışsın. Eleştirebildiğin için eleştirme.
        ···
    4. 4.
      +4 -1
      Ahaha parmalgeothe belki annen huurdur ha? Boyle dusunerek bi sonuc alamazsin her seye belki diyerek. Ikincisi hadi ilk vahiy dedigin gibi ademle gelsin. 14 milyar yilin buyuklugunu akil edemiyor musun? Bence beyni gelişmemiş bir çocuksun.
      ···
      1. 1.
        -1
        Beyni gelişmiş olan sen mi oluyorsun. Ben arkadaşın yorumuna bir şey demiyorum ama elimizde kesin bir bilgi yok ki olamazda. Eli gibinde sizin gibi adamlar düşüncelerini belirtirken gibimin boyundan düşük IQ seviyelerini daha yüksek sanmasalar daha tartışılabilir olurdu buralar. Ayrıca bana öyle bir kanıt göster ki ben haksızım diyeyim huur evladı.
        ···
    5. 5.
      +2 -1
      Belki belki belki belki belki... Azıcık düşünmeden inandığınız şeyleri savunma şekliniz bu mu gerçekten? Ya varsa? Eğğğğgğgg yoksa biz bişey kaybetmeyiz ama varsa yarraa yediniz ehehuhuhuihihğğ. gibtir ordan.
      ···
      1. 1.
        +1
        Benim teorilerim senin ise ağzında savuracak küfürlerin var sadece tartışacak bir adam bile değilsin gibtir git başka kapıya
        ···
      2. 2.
        0
        Git bi teori ne demekmiş nasıl olurmuş öğren. zütten sallama inançlara teori demiyoruz biz.
        ···
      3. 3.
        0
        Bir gibtir git öteye amk
        ···
      4. diğerleri 1
    6. diğerleri 3
   tümünü göster