/i/Tespit

  1. 1.
    +1
    Selam binler uzun zamandır yoktum ve bu zaman arasında okuduğum kitapta olan bir testi sizinle paylaşacağım. Böylece çevrenizdeki birisi huur çocuğu mu yoksa gerçekten arkadaşınız mı anlayacaksınız.

    Bir arkadaşınızın sizin gerçek dostunuz olup olmadığını merak ediyorsunuz. Sizi seviyormuş gibi yapıyor olabilir ya da sizi kullanıyor da olabilir. Evet şimdi size söyleyeceğim 6 yıldız testine geçelim.

    1.ilgi : Bir arkadaşı tanımlayan en önemli sizin yaşdıbınızla ne kadar ilgilendiğidir. Hayatınızda olup biten bir şeyi anlatın ve sonra sizi arayıo gelişmeleri merak edecek mi bakın. Aramazsa bakalım sizi arayıp konuyu açaçak mı? Eğer konuyu da açmazsa, konuyla ilgili bir ipucu verin ve daha önce konuştuğunuzu hatırlayıp hatırlamadığını öğrenin.

    2.Sadakat : Arkadaşınıza, ortak bir arkadaşınız hakkında sır verin ve ortak arkadaşınızdan duyup duymayacağınıza bakın. Gerçek arkadaşlar ilişkide güvenin önemini bilirler. arkadaşınıza sır vermeden önce diğer arkadaşınıza haber vermeyi unutmayın.

    3.Gurur : Iyi bir iş çıkardığınızda kim sizi övüyor buna dikkat edin. Kıskançlık ve haset duymayanlar bunu yapacaktır. Ancak iyi bir arkadaş başarınızdan gurur duyar.

    4. Dürüstlük : Gerçek bir arkadaş size duymak istemediklerinizi de söyler. Eğer size yardımcı olacaksa ona kızmanıza razı olur. Ona kızacağınızı bile bile sizin yararınıza olacak şeyler söylüyor mu?

    5. Saygı : Ona hayatınızda inanılmaz bir şey iyi yönde olduğunu ama şu anda bu konuyu konuşmak istemediğinizi söyleyin. bakalım size baskı yapacak mı?
    merak ile kaygı arasında fark vardır. Eğer "bilmesi gerekiyor" ise sizle değil dedikodu ile ilgileniyor demektir. iyi bir arkadaş size ve isteklerinize saygı duyar ve sizi rahat bırakır.

    6. Fedakarlık : Sizin mutluluğunuz yada iyiliğiniz için bir şeyden vazgeçmeye hazır mı? işler kötüye gittiğinde, eğer bu durum ikinizi de etkileyecekse pek çok insan kendi çıkarlarını korumak ister. böyle bir durumda ikinizide bu durumdan kurtaracak bir plan mı düşünüyor yoksa kendini kurtarıp kendi çıkarlarını mı korumak istiyor?

    Test 6 maddeden oluşuyor ve eğer Altı maddenin dört ya da beşinden geçerse muhtemelen güvenebileceğimiz iyi bir arkadaşınız vardır.

    Beyler o kadar yazdım emeğe saygı uplarsanız
    ···
   tümünü göster