/i/Kız Meselesi

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +15
    Buluşma saatin önemli. Sabah buluşacaksanız pastaneye gidebilirsiniz. Ama sana tavsiyem, sabah buluşma. Öğlene doğru ise iyice acıkana kadar biraz turlayın. Sonra iyi bi yere zütür kızı, yemek için. Yemekten sonra oyun salonuna gidip bowling çarpışan araba vesaire yapabilirsiniz. Ya da lunapark. Lunaparka gideceksen mide bulandıran şeylerden uzak dur, gün çabuk biter. Gün kızıla çalarken kahve içmeye gidin. Tüm yorgunluğunuzu atmış olacaksınız böylece. Akşam da pompa. Ben bu silsilede sonucu hep pompaya bağladım istisnasız. Pompadan sonra bi film izlerseniz geceye doğru da son postayı atar, sonra hayatının en derin uykusuna yatarsınız.
    ···
    1. 1.
      +9
      huur cocugu oyle bi anlattiki sevgilisi olasim geldi bu adami dinle panpa
      ···
    2. 2.
      +1
      Senin hayal gücünü skeeyim mina kodumun aveli ulan saydiklarini biz küçükken bayram günleri yapiyoduk aq bowling carpisan araba lunapark nedir adam ilk kez kızla buluşcam diyor be irzini gibtimin mali
      ···
      1. 1.
        +1
        Anıtkabiri mi ziyaret etsinler amk. Adı üstünde, adamın ilk buluşması. Çenesi bağlanacak bi tak konuşamayacak kızla. Mümkün mertebe bi faliyet içinde olsunlar ki gün dolu geçsin.
        ···
   tümünü göster