/i/Televizyon

Sözlüğün renkli altincisi.
    başlık yok! burası bom boş!
http://anatolianpr.com/survivor-ve-pazarlama/
  1. 1.
    0
    Türk televizyonlarından pek çok yarışma formatı geçti ama hiç biri survivor kadar ilgi görmedi. Çoğu bir iki sezon popüler oldu sonra unutuldu gitti.

    Bu durum asıl sebepleri : Beklenti oluşturma; daha yarışma başlamadan hatta fragmanlar bile dönmeden yarışma gündeme getiriliyor.
    Sosyal medya trolleri;Twitter hastaglerine bakarsanız pek çok dizi ve yarışma bu sahte hesapları kullanıyor. Henüz yarışma başlamadan Ayşeciler Fatmacılar gibi hesaplar açılıp ortalık kızıştırılıyor.
    Kendini geliştirme;Acun bu sene sizi ödüle uçakla zütürdüyse seneye daha ne yapayım demiyor hemen olaya bir yenili getirip sizleri paraşütle aşağı atıyor. izleyici bu tarz şovlardan etkileniyor ve bir sonraki aşamaya dair heyecanını canlı tutuyor.
    Samimiyet; Acun ve ekibi program hazırlayıp sınarken ciddiyet ve kurumsallıktan uzak. Ancak Türk insanı tam olarak bunu istiyor. Yani kasılmayacağı kendisi gibi olan insanlar görmek istiyor ekranında.
    Kavga; yılların eskitemediği bir yöntemdir. Türk televizyonları gelin-kaynana kavgalarının izleyiciyi ekrana kilitlediğini fark ettiğinden beri müzik programından bilgi yarışmasına illa tartışma veya kavga sokmadan edemiyor.

    kaynak : http://anatolianpr.com/survivor-ve-pazarlama/
    ···
   tümünü göster