1. 1.
    +1
    evet binler hepinize merhaba,

    bu yazımda prof bir şekilde kızla nasıl öpüşmeniz gerektiği konusunda sizlere bilgi ve tecrübe aktaracağım.

    ilk olarak dikkat edilmesi gereken konu ağız sağlığıdır. eğer ağzınızda çürük varsa ve güldüğünüzde belirgin bir şekilde görünüyorsa kafadan okumayın.

    dediğimiz gibi sizin ve partnerinizin ağız sağlığı çok ama çok önemli. olası bir hastalık kapma riskini en aza indirmek için dişlerimizi fırçalamadan öpüşmeyin, en azından birer tane mentollü şeker yedikten sonra öpüşün. Ferahlık hissi kızı daha da azdıracaktır emin olun.

    sonraki adım ise ağız ve başımızın konumu konusunda, sabit bir şekilde öpüşen erkek acemi ve abaza bir görüntü sunabilir. o yüzden hareket haline olun, boynunuz ve dudaklarınız aceleci olamayn bir şekilde 10 saniye hareket ve ardından 2 saniye duraklamalar ile hareket etmeli, 10 saniyelik kısımlarda azgınlık dozajınızı rol yaparak artırın, kızlar bunu çok sever,

    bir diğer önemli nokta tabi ki dilimiz; partnerin dil temasından hoşladındığını anlamak için küçük bir atılım ile dilinizi kızın damağına dokundurun, sonrasında olumsuz bir geri dönüş almazsanız diliniz ile diline sürtmeler yapın, bir süre sonra zaten partneriniz dilini olabildiğine sizin ağzınızın içine sokmaya çalıştığını göreceksiniz. hatta siz onu şarşırtarak diliizi partnerinizin dudakları ile diş etleri arasında gezdirin, buna bayılacaktır.

    diğer çok ama çok önemli olan hatta en önemli olan öğe ise ellerimiz, bu nokta en önemli noktadır, sizin prof olduğunuzu gösterecek en önemli noktalardan biridir. elleriniz ne yaptığını bilemeyen ilk okul çocukları gibi manasız bir şekilde kalmasın, mantıklı ve özverili bir şekilde kızın vücudunda gezinsin. öpüşmeye ilk başladığınız anda ellerinizi partnerinizin yanaklarına koyun, tercihe göre bir süre sonra ellerinizden biri saçlara diğer ise partnerin boynuna geçsin, boyna geçen el mümkünse kuvvetli olan eliniz olsun, kızın boynuna ipeksi dokunuşlar yapın o el mümkünse oradan ayrılmasın, eliniz boyun yanaklar ve kulak arasında okşamalar yapmalı, diğer ile kızın sağların doğru beline yavaş ve masaj yapar şekilde inmeli, belin hemen altında kuyruk sokumuna geldiğinizde kızın çatal kısmının 4 parmak üst tarafında hissedeceğiniz kemiğe bastırın, göreceksiniz partneriniz derin bir nefes alarak şevke gelecek. bu hareketi yaparken dikkatli olun partneriniz felç geçirmesin. bu el yavaş yavaş züte, kısmen bacaklara ve işin ilerleyiş durumuna göre vajinaya da değmesi önemlidir,

    yoruldum sonra devam ederim,

    özet: bu işler aceleye gelmez

    saygılar

    berlin duvarına işeyen adam,
    ···
   tümünü göster