/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +25 -46
    Edit : OĞLUM iRONiYi ANLAMAYAN iNSANLAR VARMIŞ AHSJSHSFD

    müslüman mısın? evet. bitti kardeşim. olay burada bitti. müslümanım diyorsan müzik falan dinleyemezsin. bu, bu kadar açık ve net. neden dinliyorsun müzik? nedir yani esbab-ı mucibesi? “ruhumu dinlendiriyorum.”, “boş vakitlerimi değerlendiriyorum.”, “müzik dinlerken dertlerimi, tasalarımı unutuyorum.” hasgibtir oradan, hayasız, ahlak yoksunu, sapkın kahpe tohumu. ruhunu dinlendiriyormuş. ruhunu dinlendirmek istiyorsan, açacaksın iki satır ilmihal okuyacaksın, hadis tefsirlerini geçeceksin, yorumlayacaksın. boş vaktini değerlendiriyormuş. bak hele bak. gerekçeye bak. beyimiz 5 vakit namazını kılıyor, tesbihatını ekgibsiz yerine getiriyor, her gün aksatmadan kuran tilavetini yapıyor, aç, fakir doyuruyor, işine, mektebine gidiyor, her şeyi tamam. bitirmiş yani, kemalatta ehil olmuş ama tüm bu iştigallerin arasında boş vakti kalıyormuş küçük beyin. bak hele bak. bunu da müzik dinleyerek değerlendiriyormuş. senin ben vicdanını gibeyim amkodumun sarsağı.

    bir hadis yazmadan önce 40 derenin suyu ile gusül alan buhari, tırmizi, taberani\\\'yi yok sayıyorsun yani. resulullah efendimizin bu şeytan uğraşını haram kıldığını bizlere nakleden bunca hadisi görmezden geliyorsun öyle mi? bak arkadaşım. sen bu dünyaya cenabı’ allah\\\'a kulluk yapmaya geldin. heh. anladın mı? girdi mi o küçük beynine. bu kadar basit. müslümanın boş vakti falan olmaz. bu ne rahatlıktır arkadaş. tamam yani. münker nekir imtihanını geçeceğinin, sırat köprüsünden kıskıvrak bir kısrak gibi süzüleceğinin, mizan terazisinde sevaplarının günahlarından okka okka ağır geleceğinin teminatını aldın yani. ordan geliyor bu rahatlık. mesai doldurmak için müzik dinliyorsun he? ya biz boşuna secde aşındırıyoruz o zaman ya? her gece boşuna teheccüde kalkıyoruz. müzik dinleseymişiz bizde ya. yemin ediyorum aklım havsalam almıyor. nasıl bu kadar rahat, vurdumduymaz olabiliyorsunuz arkadaş? haram bu iş kardeşim. ha-ram. bitti. dinlemeyeceksin. senin müziğe, raksa, caza ayıracak vaktin yok. imtihandayız imtihanda. acıyorum gerçekten halinize.
    ···
    1. 1.
      +5
      Derhal burayı terket
      ···
      1. 1.
        +1
        çükü vermek için giriş yaptım
        ···
      2. 2.
        -1
        Aminakodugum nurculari bir bitmediniz ne yapmam lazım lan sizden kurtulmak için gibtirgit Teheccüd üne istediğin kadar kıl madem o kadar gib biliyorsun ettiğin ibadet ile ovunulmeyecegini öğrenemedin mi belki bu adamin müzikten uzaklaşma arzusu seninkinden daha halis yarragimin tohumu
        ···
    2. 2.
      +1 -1
      valla yazmayacaktım ama dayanamadım. lan anasının sıçmığı bilmeden konuşuyon okunulan ezanlar bile makamlı olarak okunur.

      Sabah Ezanı (Saba Makamı)
      Öğle Ezanı (Rast Makamı)
      ikindi Ezanı (Hicaz Makamı)
      Akşam Ezanı (Segah Makamı)
      Yatsı Ezanı (Uşşak makamı)
      Cuma iç Ezan (Hicaz Makamı)
      Cuma iç Ezan (Rast Makamı)
      Sala (Hüseyni Makamı)

      ezanda bile müzik makamları var sen neyin kafasındasın
      ···
      1. 1.
        +2 -2
        ironiyi anlamayan salaklar varmış :/
        ···
      2. 2.
        0
        amcık her ironi komik mi oluyor sandın sen ? kötü espiri kabiliyetin varsa insanlara neden salak diyorsun ?
        ···
    3. 3.
      0
      Ne yapak yani şimdi?
      ···
    4. 4.
      0
      Bu yaptığın ironi miydi şimdi?
      ···
    5. 5.
      +1
      Bu ne çomarlıktır azizim baban ananı kulaklıkla mı s¡kti ?
      ···
    6. 6.
      0
      böyle ironi mi olur amın oğlu napmaya çalışıyorsun
      ···
    7. 7.
      0
      Bu ne çomarlıktır azizim baban ananı kulaklıkla mı s¡kti ?
      ···
    8. 8.
      0
      Bu doru mu
      ···
    9. 9.
      0
      Ciddi galiba
      ···
    10. 10.
      0
      Müzik dinlemek günah ta değik haram da. Bana git ayet bul hadi? Hadi amk zırtosu. Senin gibi zihniyeti olanlar yüzünden her akpli müslüman çomar oluyo amk.
      ···
    11. 11.
      0
      Müzik dinlemek günah ta değik haram da. Bana git ayet bul hadi? Hadi amk zırtosu. Senin gibi zihniyeti olanlar yüzünden her akpli müslüman çomar oluyo amk.
      ···
    12. 12.
      0
      Lan günlerdir heryere yazıyon git kendini gib beni uğrastırma
      ···
    13. 13.
      0
      Ohhh ne güzel dedin *
      ···
    14. 14.
      0
      Ne yapak yani şimdi?
      ···
    15. 15.
      0
      ironiyse komik deilse daha komik
      ···
    16. 16.
      0
      La olum burası inci sözlük burası boş muhabbetin döndüğü yer zaman geçirmek için de ideal ve sen şu yazdığını inci de yazıyorsun madem bu kadar rahatsızsın bu durumdan siiktir git incide niye takılıyon burda ne işin var bir ikinciside sanane aq herkezin ibadeti kendine
      ···
    17. 17.
      0
      Kes aptal yallah arabistana
      ···
    18. diğerleri 15
   tümünü göster