/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +9 -1
    bırakıyorum. güzel zamanlarımızda geçti elbet sözlük bana çok şey kattı. fakat artık sözlüğün eski ihtişdıbını yitirdiği apaçık.

    az önce şunu sordum kendime; neden sözlüğe girip her gün vakit harcıyorum?

    aog'u biliyorsunuz adamlar bir konvoy yapıyor o biçim kafebar vs. tabi bazı ünlülerde oradaki cevheri görüyor onlar bile aoglu. mesele o değil tabi bende diyorum sözlük olarak en basit arabalara sticker bastıralım mesela... giblenmiyorum nedenmi? çünkü kimsede araba yok aga ben napayım liseli doldu artık alımlar hadsafhada hertürlü çocuk geliyor sözlüğe. mesele arabada değil, benim bu kadar liselinin yanında ne işim var?
    adam aileden eğitim almamış benim le sırf karşıt görüş diye ana avrat sövüyor. anancılık desen oda artık prim yaptırır olmuş kusura bakma ben aileme söven bir toplulukla gurur duyamam. ben açtığım her başlığın altına an aileme anneme babama söven birini görüyorum sizlerle nasıl gurur duyayım?
    ar namus kavramı kalmamış. insan kendince normal gördüğü hareketleri sergiler. demekki dışarda anasına küfrediyorlar sesini çıkartamıyor gelmiş burda bize sövüyor. ama delikanlı bir inci yazarı!.

    ciddi anlamda faydalı bir topluluk değiliz daha doğrusu değilsiniz! çoğu liseli. ve malesef asosyal adamların aptalca yazılarına kafa yorup benim yazdıklarıma sürekli küfür gelmesi ciddi anlamda sözlükteki varlığımı sorgulattı.

    kendinize iyi bakın çeki düzen verin.
    bir bebişinci daha kaydı hakkınızı helal edin

    SELAMETLE...
    ···
   tümünü göster