/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +105 -12
    sabahleyin erkenden uyanıp sözlüğe girdim . birkaç başlıkta anancılık yapıp liselileri delirttikten sonra kahvaltımı yapıp dışarı çıktım.

    mahallede bir iki tur attıktan sonra parkta oturup sigara mı yakıp etrafı seyretmeye başladım. çakmak isteyen birkaç liseliyi de küfür ederek başımdan gönderdikten sonra bir sigara daha yaktım.

    tam o anda yanımdan ağlayarak bir kız geçti. turuncu saçlı 170 boylarında çok güzel bir kızdı. ağlamaktan gözleri şişmiş bir şekilde banklardan birisine oturdu. ben de hemen bakkala koşup bir su ve karam çikolata alıp yanına gittim.(liseliler bu kız tavlamak için çok iyi bir yöntemdir kullanın) .bir şey demeden yanına oturdum ve suyu uzattım.

    yüzüme anlamsızca baktı ,ben de ,senin için aldım iç hadi dedim. teşekkür edip içti. ardından da çikolatayı verdim gülümsemeye başladı. heh şöyle ağlama bak gözlerin şişmiş dedim. gülmeye başladı. çok tatlı gülüyordu lan aşık olmaya başlamıştım

    sigara uzattım sağol sana da çok yük oldum dedi. birlikte içtik .kısa bir sessizlikten sonra \"bu arada ben tuğçe ,senin adın ne \" dedi. işte orada kayış koptu. aklıma bir anda sözlükte yaptığım anancılıklar ,anana sor o anlatsın demelerim, ananda öyle diyordu laflarım bir kara bulut gibi beynimi ele geçirdi ve dayanamayıp "anana sor " dedim. kız gibtir git diyip tokatı bastı ve gitti. bende bimden aldığım çikolatalı sütümü içtim.

    Edit: kesin yaşanmıştır diyenler nerenin malısınız olum siz? Kurgu diye bir şey var amk malları .sizi yazar yapanların amk
    ···
   tümünü göster