/i/Tespit

  1. 1.
    +1 -1
    Acaba sen hangi bilimsel bi tezi yazmak istedin de sen kadınsın diye önüne ket vuruldu hangi başarılı bi üniversiteyi ya da bölümü kazandın sen kadınsın diye engellendin. Acaba hangi başarıya ulaşacaktın da kadınsın diye engellendin. Tek lügatınız cinsellik.

    Neymiş efendim kadınım diye istediğim gibi giyinemiyorum neymiş efendim istediğim gibi sevişemiyorum neymiş efendim cinsel obje olarak görünüyorum.

    istediğim gibi giyinemiyorum demek çok saçma çünkü istediğin gibi giyinebiliyorsun hiç boş yapma o konuda açık açık istediğim gibi zütümü göğüslerimi rahat rahat açamıyorum de özellikle kadınlar için kıyafet anlamında skala çok geniş asıl erkek istediği gibi giyinemiyo pantolon t-shirt ya da pantolon gömlek, kadında bu seçenekler oldukça fazla

    istediğim gibi sevişemiyorum erkek sevişince helal olsun kadın sevişince huur oluyo çok adaletsiz diye ağlamanın da bi anlamı yok. Erkek yaratılış gereği dağıtıcı kadın da en iyisini seçicidir. Yani erkek sevişince yaratılış gereği rolünü başarılı bir şekilde yerine getirmiş oluyo ve güçlü konumunda olup kadınlar tarafından tercihi artıyo. Kadında ise bu durum tam tersi kendi rolünün zıttına bir hareket oluyo ve bu kadınları küçük düşüren bir hareket oluyo.

    Cinsel obje olarak görünüyorum, Bak canım kardeşim cinsel obje olarak görünüyorsan sorun sendedir çünkü bu senin elinde olan bir şey çevremde başarılı olan yüzlerce kadın var hiçbiri de cinsel obje olarak görünmüyo çünkü bu bahsettiğim kadınlar kendilerinde değerli olarak gösterdikleri bölgeleri ya akılları ya başarıları ya insanlıkları. Sen değerli olarak bacaklarını veya göğüslerini gösterirsen nasıl bir şekilde görünmeyi bekliyosun?

    Geç saatlerde dışarı çıkamıyorum tenha yollardan yürüyemiyorum bu benim özgürlüğümü kısıtlıyo sırf kadınım diye. Önce şunu bi anlayalım şu anda dünya üzerinde yaşayan hiçbir insan özgür değil yani senin özgürlüğünün kısıtlanması kadınlıktan değil insanlıktan. Ayrıca geç saatte dışarı çıkmak bi marifet değil çok tekin bi hadise değil geç saatte dışarı çıkmak tüm gün cebine mi girdi. Tenha yollar konusuna gelecek olursak ben erkek olarak da tenha sokaklarda yürürken çekiniyorum köpekbalıklı denize girmek gibi bi şey heran ısırılabilirsin sonuçta kadınlıkla erkeklikle alakalı bi durum değil yani. Tabi gönül ister ki bu huur çocukları olmasın her sokak tekin olsun rahat rahat gezelim ama öyle değil malesef bile bile lades olmanın da bi manası yok.

    Yaratılış gereği erkeğin de kadının da dezavantajları avantajları vardır. Fakat kadınlar bu avantajları gözü kapalı alırken dezavantajlara burun kıvırıyo. Erkek olmak da mutlak başarı gerektiriyo sırf bu başarıyı elde etmek için ömür veriyoruz ve bu kadar emeğe rağmen ufacık bir hata yapsak dahi çok ağır şekillerde cezalandırılıyoruz. Kadın hata yapabilir fakat erkek seçilecek kişi olduğundan doğasında en ufak hataya dahi yer yok.

    Yani demek istediğim bu olaylar kadın erkek eşitsizliğiyle alakalı değil kadın erkek eşitsizliği bu değil ne zaman ki kadınsın diye okumak, barınmak, beslenmek, seçmek, seçilmek, yaşamak gibi hakların elinden alınır o zaman çok haklı bi isyanda bulunursun sizin bu saçma isyanınız köy yerlerinde evlendirilen ve çocukluk hakları elinden alınan ufak kızlarımızın. Sen kızsın okumayacaksın diye eğitim hakları elinden alınan, sen kadınsın diye hiçbir konuda fikri dinlenmeyen kadınların çok haklı isyanını bastırmakta.

    Edit: Beyler biraz uzun oldu ama içimi dökmek istedim
    ···
   tümünü göster