/i/Futbol

it's the futbol that's the futbol
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    -1
    son 2 sezonun şampiyonu olma ünvanının ağırlığını taşıyamayan şerefli 3.lüklerin takımı beşiktaş'ın zorlu fikstüründen dolayı içinde bulunduğu durum. evet sevgili tiner kardeşlerim sizleri bekleyen tehlikeleri bir bir yazıyorum.

    konyaspor beraberliği sonrası zora giren lig şampiyonluğunun ardından şampiyonlar ligi'nde bayern münih'e konuk olacak beşiktaş'ın sahada alacağı ağır mağlubiyet sonrası şampiyonlar liginden elenmesine kesin gözüyle bakılacak. maçın ardından şenol güneş'in kulüpteki geleceği tartışılmaya başlanacak. iyi hoca olması dışında hiçbir vasfı olmayan, kalbindeki kibir sıfatına zuhur etmiş, ne konuştuğu dahi anlaşılmayan şenol güneş'in fikret orman ile arası açılacak. şampiyonlar ligindeki hezimet sonrası haftasonu fenerbahçe'yle oynanacak lig maçında son derece moralsiz ve yorgun olunacak ancak bir yandan da ya tamam ya devam parolasıyla çıkılacak. fenerbahçe tıpkı başakşehir'e karşı yaptığı gibi rakibi orta sahada çizgi halinde çok oyuncuyla karşılayıp geriye atılan paslarda ön bölgeye pres yaparak beşiktaş'ın rahatca oyun kurmasını engelleyecek. pepe ve talisca'nın olmaması ev sahibi ekibi olumsuz etkileyecek. bir futbol maçından ziyade itiş-kakış, kartların havada uçuştuğu son derece gergin geçen maç, çok fazla gol pozisyonu olmadan 0-0 bitecek.

    bu maçtan sonra beşiktaş'ta adeta deprem olacak. medyadaki fenerbahçe ve galatasaray lobisi devreye girecek. başta t.d şenol güneş olmak üzere, negredo, talisca, quaresma ve birçok oyuncu yıpratılmaya, itibarsızlaştırılmaya çalışılacak. başakşehir ve galatasaray'ın son maçlarını kazanmalarından sonra beşiktaş lige tamamen havlu atacak.

    yoğun medya baskısı altında fenerbahçe'yi bu kez türkiye kupasında konuk edecek olan beşiktaş, kupada da umduğunu bulamayacak ve fenerbahçe'ye evinde 1-0 mağlup olarak kupada avantajı rakibine kaptıracak. yöneticiler, maçtan sonra sezonu kupasız tamamlayacak olmanın verdiği gerilimin etkisiyle zehir zemberek açıklamalar yapacak. özellikle hakem kararları hedefte olacak. fikret başkan maç sonrası kafasında şenol güneş'in biletini kesecek ama bunun için sezon sonunu bekleyecek. ertesi gün üst düzey yöneticiler nevzat demir tesislerine çıkarma yapacaklar. bir anda olağanüstü genel kurul kararı alınacak.. aynı zamanda basında kara propaganda devam edecek.
    bazı oyuncular düşük ve geç yatan maaşlara isyan edecekler. antrenmanda oyuncular arasında yaşanan en ufak tartışma medyada abartılı şekilde yansıtılacak. "son maçlardaki başarısız sonuçların sebebi bulundu" minvalindeki haberlerle algı operasyonları yapılacak.

    http://imgim.com/XPPWW0.jpg

    sonrasında; beşiktaş, trabzon deplasmanından en iyi ihtimalle beraberlik alarak ligten iyice umudu keser. arkasından gençlerbirliği karşısında alacağı galibiyetle moral bulur ancak bayern münihle yaptığı şampiyonlar ligi rövanş maçında erkenden yediği 2 golle oyundan kopar. sonrası muamma... haftasonu başakşehir'e karşı alınacak olası mağlubiyet adeta yıkıma yol açar. sezonun kalanında gösterdiği iyi performans yeterli olmaz ve ligi 3. bitirir. sezon sonu şenol güneş milli takıma gönderilir. negredo, quaresma, atiba, caner erkin, vagner love ile yollar ayrılır. larin anadolu kulübüne kiralanır. talisca'nın bonservisi alınmaz. şenol güneş'in yerine ucuz maliyetli teknik direktör getirilir.

    yeni teknik direktör ve giden oyuncuların yerine getirilenler "gelen gideni aratır" cümlesini hatırlatacaktır bizlere. zira beşiktaş şerefli üçüncülük günlerine geri dönecektir.
    ···
   tümünü göster