1. 1.
    +3 -2
    gelin binler helikopter pozisyonu nedir nasıl olur, püf noktaları nedir anlatıyorum

    ilk olarak pozisyon nedir bilmeyen arkadaşlar için onu bir açıklığa kavuşturulım;

    ciks esnasında partnerlerin konumlanma hallerine pozisyon denir, bu tanıma göre her bir şekil bir pozisyon olarak nitelendirilebilir. en bilindik pozisyon misyoner pozisyounudur.bu pozisyonda erkek kadının üstüne yatar, kadın bacaklarını açar ve erkek bacakların arasında kalacak şekilde bacaklarını düz hale getirir.

    bugün sizlere anlatacağım pozisyon ise helikopter pozisyonudur,

    helikopter pozisyonu için gerekli malzemeler;

    bir adet karşı cins partner

    50 gram vazelin

    5 adet yastık

    5 - 6 adet yorgan,

    geniş bir oda

    bu pozisyonun adı partnerlerin helikopteri andıran bir şekil almasından ileri gelmektedir ve züt deliğine sokulan bir pozisyondur.

    bu pozisyonun başarılı bir şekilde gerçekleşmesinde kadın partnerin dayanıklılığı ve erkek partnerin atletikliği etkin rol oynar. kadın partner elleri ve ayakları yer olacak şekilde domalır, önemli nokta kadının diz kapakları yere değmemelidir ve bacakları gergin bir şekilde durmalıdır. kadının kolları da aynı şekilde gergin bir şekilde durmalıdır. kadın partner züt deliğini olabildiğine açık olacak bir şekilde kalçalarını ayırmalıdır. kadın partnerin zorlanması durumunda yerde bir yorgan yastık yığını oluşturulması ve bu yığının üzerine kadının lokasyon alması ile de yapılabilir. sonrası erkek partner kadının bacakları arasından kadının üzerine yatar ve malafatı kadının züt deliğine sokar, ilk etapta erkek partner delik açılana kadar git gel yapar, bu açılmayı sağlamak adına vazelin kullanımı tavsiye edilir. delik genişledikten sonra, erkek partner kadının üzerinde helikopterin pervaneleri gibi dönmeye başlar, dönme hareketi ilk etapta yavaş yavaş yapılmalıdır ki erkek partnerin gibinde acımalar gerçekleşmesin, her 45 derece dönüşte iki üç defa sok çıkar yapılırsa kadın için unutulmaz bir zevk yaşatmış olacaksınız, züt içi çeperlerini komple gibmiş olacağınızdan dolayı. şimdilik bu kadar yoruldum.

    özet: bu işler aceleye gelmez

    saygılarımla

    berlin duvarına işeyen adam
    ···
   tümünü göster