/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    0
    Ve şunu da belirtmek istiyorum. Aylar önce bir başlıkta size (bkz: yapılan beyin uyuşturma taktikleri) sistemin insanları nasıl köleleştirdiğini anlatmaya çalışmıştım.

    Bakın sizin o sürekli son model satın alma hastalığınız sizi sömürür bitirir. Bunun peşinden asla koşulmaz beyler. Siz sadece paranıza yazık ediyorsunuz. Her yeni çıkan telefonda bi tık fazla özellik var ve bu alete sahip olmak için çıldırıyorsunuz amk. Olm alsan ne olacak almasan ne olacak aynısı amk. Ama yok bu iPhone 31xA66 kardeşşşş alacam bunu millette hava atcam.

    Ayrıca snapchat instagram arkadaşlık siteleri falan kullananlar tam birer aptal sürüsü. Boş iş oğlum bunlar boooooş. Namus gelenek kültür kalmadı sizin yüzünüzden bütün özelinizi dakika başı millete gösteriyosunuz amk. Namuslu kız kalmadı millete zütünü başını ata ata.
    O çektiğiniz her fotoğraf unutmayın ki bi firmanın yaptığı telefonla çekiliyor sizin gece sevgilinize attığınız meme züt çıplak fotolar sadece 2niz arasında değil anlayın şunu. Oturun namuslu bir hayat yaşayın.
    ···
   tümünü göster