/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +4
    Bizi bir eve zütürdü söylediğine göre burası onun ve ailesinin yaşadığı evdi. Bana "Bu gece evleneceğiz"demişti. Onun evinde biraz dinlendik, heyecandan elimiz ayağımız titriyordu. Fakat Kemal buna alışık gibiydi. Hiç heyecanlanmamıştı. Biraz uyuya kalmıştım. Kemal beni uyandırdı.Çok sinirli gibiydi, bana "bugünü iyi değerlendir.Çok pişman olacaksın" dedi. Dediği şeyi fazla giblemedim. Cuhen in yanına gittim evleri çok büyüktü onlarca hizmetçi vardı ancak hiçbiri Cuhen kadar güzel değildi. Düğün hazırlıkları tamamlanmıştı. Damatlığımı giydim. Cuhende gelinlik giymişti.O kadar yakışmıştı ki gözlerimi ondan alamamıştım. Beraber kol kola avluya çıktık.O sırada devasa bir kalabalık vardı. Kemal ve Hasan şahitimiz olacaktı. Gittik ve masaya oturduk. Etrafa baktığımda çok değişik varlıklar vardı. Hepsi birbirinden garipti bazılarının boyları iki, üç metreye varırken bazıları çok kısaydı. Cuhen kulağıma "Mutlu musun"diye sordu.Ona "Seninle evlenen herkes mutlu olurdu"dedim. Güldü,bende güldüm. Hayatımın en mutlu gününü yaşıyordum adeta.O sırada kalabalığın içinden heybetli bir adam geldi.Ve bize bakarak.
    "Ey!Ademoğlu kızımız Cuheni karın olarak kabul eyliyor musun" dedi.
    "Evet"cevabını verdim. Adamdan korkmuştum. Adam devam etti
    "Cuhenna kabilesinin Reisinin kızı Cuhen bu ademoğluyla evlenmeyi kabul eyliyor musun" dedi.
    "Evet"cevabını verdi Cuhen.
    Adam şahitlere dönerek.
    "Ey siz şahitler,bu hattusalordu ve Cuhen in şahitliğini yapıyor musunuz?" dedi.
    Hasan hemen"Evet ediyorum" dedi.
    Kemale baktım. Sanki değişiyor gibiydi. Yüzünün şekli, saçları,gözleri değişmişti. Ayrıca çok sinirli bakıyordu. Sanki beni öldürmek istiyor gibiydi. Kemali severdim kardeşim gibi görürdüm,o da beni kardeşi gibi görürdü.
    Kemal hızlı bir şekilde boğazıma yapıştı.O kadar güçlü sıkıyordu ki.O an ölecekmişim gibi hissettim. Gözleri kan çanağı gibiydi. Adam ve Cuhen hemen Kemali durdurdu. Cuhen hızlıca bir büyü yaptı onun ruhunu hapsetmişti .Cuhen ağlıyordu, gözlerim yavaş yavaş kararıyordu.Son gördüğüm şey Cuhenin yüzüydü,o eşi benzeri olmayan güzelliği. Ağlıyordu gözlerim artık kapanmıştı bile.Bir süre sonra gözlerimi açtım.Çok hafiflemiş gibi hissettim. Cuhen bana öldüğümü ancak beni tekrar bir büyü ile hayata getirdiğini söyledi. Bana kendi ömründen bir parça vermişti.
    Ona sarıldım, ikimizde ağlıyorduk.Bir anda kendini çekti ve dudaklarıma yapıştı. Hayatımda ilk kez biriyle öpüşüyordum.Üstelik bir cinle. Kendime inanamadım ama onu çok seviyordum.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster