/i/Tespit

  1. 26.
    +2 -8
    Tarihinde bu kadar sahte kahramanın ve sahte vatan hainlerinin uydurulduğu başka bir millet var mıdır acaba? Daha da kötüsü başka milletler de böyle bir tuzağa düşen bu kadar çok beyinsiz var mıdır? Samanlıkta saklananlar, karılarını ingiliz generallerinin yatağına gönderirken gururla sırıtanlar kahraman; vatan için din için ölen hain ha? Ağzımı bozmaya bile değmezsin.
    ···
    1. 1.
      +4 -2
      Neyi savunuyorsun bir tak anlamadım amk
      ···
    2. 2.
      +1 -1
      Aynen amk bi tak anlamadım
      ···
    3. 3.
      +1 -1
      Anlasaydınız şaşardım. Bir taktan anlamıyorsunuz ama her taku bildiğinizi sanıyorsunuz
      ···
    4. 4.
      +2
      Karılarını yollayanlarla din uğrunda can verenler aynı yalnız puhahahaha dedelerinin yediği yannanları başkalarına yıkmaya çalışma. Atatürk ve yanında çarpışan cesur kimselere bizi buralara getiren o kahramanlara dil uzatacak ne beyniniz var ne hakkınız dıbına koyduğumun ingiliz itleri sizi.
      ···
    5. 5.
      -1
      Sana ancak hassirktir derim tarih bilgine de anlayışına da ağzından akan kanalizasyona da...

      http://imgim.com/YgV6A6.jpg

      Bak da öğren içinde beyin olmayan tarrak kafalı.

      Sen şimdi Mehmet Muzafferlerle seyit onbaşılarla Ezineli Yahya Çavuşlarla on iki adaları yunana peşkeş çeken camileri kapatıp ahır haline getireni aynı kefeye koyuyorsan kimin ingiliz bini olduğu gayet net ortaya çıkar. Bırak kurtuluş savaşında mücadele eden kahramanları Albay tabip Dimitroyati nin sıçtığı tak olmayacaklara kahraman diyen cibilliyetsiz seni...
      ···
    6. 6.
      +1 -1
      Camileri ahır yaptılardan sonra okumadım. Aptal oç seni.
      ···
    7. 7.
      +4
      Camileri ahır yaptılarsa daha yararlı bir şeye çevirmişler demektir. Bu ülke bir din devleti değil efendi illa şeriat diye inleyeceksen gibtir git soktuğumun arabistanında yaşa. Ayriyetten tarih bilmediğinde o kadar belliki 12 adayı italya\'ya verende saray oğlanı abdüldür kıbrısı ingilize peşkeş çekende saray oğlanı abdüldür. gibtiğimin dinci binlerinden tarih dinleyeceğene git tarafsız bir yerlerden öğren. Yunan askerini bize Allah yollamıştır deyip camilerde fetva veren gibtiğimin hocalarını kahraman ilan edip sırf arap zırvalarından ülkeyi kurtarmaya çalıştı diye ülkeyi kurtarmaya çalışanları vatan haini ilan et. Din ile vatanı asla yanyana koyma anasının dıbına vidanjör soktuğumun evladı.
      ···
    8. 8.
      0
      Domuzun dölü oku da öğren

      http://www.dunyabulteni.n...9/12-ada-nasil-kaybedildi -
      ···
    9. 9.
      +1
      Ah sığır mal. Yunanistan 2.Dünya savaşında aktif rol almış bir ülke ve savaşın kazanan tarafında yer alıyor. Abdülün adaları peşkeş çektiği Italya ise savaşın kaybeden tarafında. Yunanistan hem adalardaki rum nüfüsunu gösteriyor hemde bir tazminat babında italya'nın elinden adaları alıyor. Adalar 40 sene önce zaten Abdül tarafından peşkeş çekilmişti. 2. Dünya savaşına katılmayan biz herhangi bir yerde söz iddia edemeyeceğimizi bildiğinden ismet inönü pek alakadar olmamıştır. Tarih cahili zaten bana bildiğim şeyleri atıyor. Arkasında ne var diye araştırma yapmamış iki çomar huur çocuğundan dinlediği tarih ile burada ahkam kesiyor. Abdül suçludur abdül saray oğlanı abdül.
      ···
    10. 10.
      0
      Anan seni tek domuzdan peydahlamış olamaz kaç soysuzun süzmesisin git araştır. Ananın amındayken kafana sadece Türk yarağı değmediği için böyle olmalısın huur çocuğu. Ağzımı da bozdurdun ya
      ···
    11. 11.
      0
      Sen ne cahil kahbe bir o.r.o.s.p.u çocuğusun cahil hergele. Kafasıni gibtiğimin bini. Duymuş ordan burdan iki söz ardı arkasını araştırmadan burda ahkam kesiyor. Bre anasının dıbına beton çivisi çaktığimın israf bini. Kimden olduğu belli olmayan onun bunun çocuğu. Hangi tarikatın biniysen o tarikatıda gibeyim senide gibeyim. Tarih diye ögrenin zirvalarıda gibeyim çalışmayan o gibik beyninide gibeyim. Anan hamileyken huurluk yapmasaydida senin gibi beyin özürlü bir bin dünyaya gelmeseydi.
      ···
    12. diğerleri 9
   tümünü göster