/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +1
    Saolasın panpa
    ···
    1. 1.
      +1 -2
      Kolpalama huur çocuğu
      ···
    2. 2.
      0
      uvey annen bu durumda etkileyici rol oynayacaktir.

      1 ya uvey annen bir sene icinde bikip babani sokaga atar ya da madem kahrini ben cekiyorum, paralari da ben yerim der. sana hem evde hem isyerinde baya cektirir.

      2 kiz arkadasin ogrenciyse, sen gittikten sonra baska birini bulur. oyle iliski telefonla, smsle yurumez. yani bursadan ayrilirsan, o da seninle gelemiyorsa (ogrenciyse mesela) onu unutup baska denizlere yelken acacaksin, ya da yaninda kalacaksin.

      3 oz annen ile on sene sonra karsilasmanin ne alakasi var anlamadim, neyse. eski anancilardanim, acili oldugun icin kendimizor tutuyorum. gecelim.

      4 sivasta cafenin basina gecmek o kadar buyutulecek birsey degil. elaleme cay kahve tasiyacaksin butun gun bulagib yikayacaksin vs. ustelik cok saglam bir concepti vs olmazsa her cafe batar ve o para da gider.

      babanin zaten 30 hp si kalmis. babani ikna et ve o parayi pic etmemesini, emlak tarzi kalici bi yatirim yapmasini soyle. sen de bursada kiz arkadasinla takil ve kendi hayat mucadelene devam et. o paradan da nasipleneceksen baska yollardan kurtar parayi veya ne kadarini kurtarabiliyorsan.
      ···
   tümünü göster