1. 1.
    +4 -1
    yanlış bir öngörü.. elbette bu evrenin başlangıcı olduğu gibi bir sonuda var. kişilerin yaptığı en büyük hata zaman kavrdıbını kendi algılarına göre şekillendirmeleri oysa zaman kavramı üzerinde düşünülmesi gereken derin bir konu..son peygamberin elçiliğini yaptığı son dinse kıyamet vaktinin habercisidir.bu süreçte Yaratıcının son dini baki kalacak kurtuluşa erenler olacaktır. öngörünü yazmışsın bu yazıda benim öngörüm. öngörüden ziyade kaçınılmaz gerçeklerdir..
    ···
    1. 1.
      +2 -2
      kaçınılmaz gerçek dersen dogmatik bir tavır takınmış olursun öncelikle yazın için teşekkür ederim ama nasıl bu kadar emin olabiliyorsun onu merak ettim kuran var deme bir kere tanrı bu kadar kusursuzsa kendini yenileme ihtiyacı dile getiremez zaten insanların yapacaklarını bilerek ham haliyle bile kusursuz bir kitap indirmez miydi?
      ···
    2. 2.
      +1
      öncelikle emin olmaktan ziyade şunu belirteyim eğer bi olgunun gerçekliğine inanmışsan o olgunun getirdiği yan bilgilere inanman çokta güç olmaz. tabiki bu geniş bir şekilde konuşulabilir. kuran mucizeleri, yaradılış,insan anatomisi gibi sebepler gösterilebilir ve Yaratıcı elbette tarih boyunca tek bir kitap gönderebilirdi ama bu dünyadaki sınav için pek mantıklı olmazdı bu öyle değilmi? mantık hatası olurdu. biraz düşünelim insan gitgide kendisini yenileyen, bilgi birikimi artan, düşünme yetisi olan bir canlı değişen sosyokültüre farklılar, teknoloji içinde bulunulan zamanı, insanın yaşam alanını, hayatınıda etkiler dolayısıyla Yaratıcı insanın gelişmesiyle birlikte o dönemde nasıl yaşayacağını öğütlemesi için insana her dönemde yeni bir kitap ve elçi göndermesini düşündüğümüz zaman bu düşünce, Yaradılışın ilk gününden bugüne tek bir kitap ve elçi göndermesinden daha mantıklı gelecektir..hem sınav anldıbını yitirmez..
      ···
    3. 3.
      0
      Şaşırdım ve şukuladım sizi ne kadar düzgün tartışabiliyorsunuz helal olsun
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster