/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    0
    1. Tanrı'ya inanıyorum, inançlı biriyimdir.
    2. Orası biraz karışık, daha çok başka bir şekilde yaşamak istiyor gibiyim.
    3. Aslında hayat felsefem Carpe Diem'dir, etrafımda birçok kişi evlenmeye, ödev yapmaya çalışmaya istekliyken, ben bilardo oynamaya, dışarıda arkadaşlarımla takılma vesayre meyilli biriyimdir. Benim kadar hareketli yaşayan çok azdır, ama bana sorarsan çok da renkli bir hayatım olduğunu söyleyemem.
    ···
    1. 1.
      0
      Sorununun ne olduğunu hiç bilmiyorum ama şunu tavsiye ederim ben bütün sorunlarımı sıkıntılarımı Allaha dua eder ve onun sıkıntılarımı çözeceğine inanırım sonra gel gör ki öyle şeyler yaşarım öyle durumlarla karşılaşırımki bir bakış açısı kazanırım ve sorunumun çözümünü karşımda görürüm .Müslümanmısın bilmiyorum ama eğer müslümansan ellerini aç ve istediğin gibi dua et Müslüman değilsen bile Allahtan ona inanmasını iste inan bana öyle şeyler yaşıyacaksınki bir bakmışsın 5 vakit namazını kılan inançlı bir müslüman oluvermişsin benim gibi
      ···
    2. 2.
      0
      Daha somut bir cevap bekliyordum ama uzun uzun yazmışsın saygı duydum, teşekkürler cevap için.
      ···
    3. 3.
      +1
      Kimi insanlar çok düşünürler kendileri hakkında düşünürler olaylar hakkında düşünürler düşündükçe yeni anlam ve manalar çıkartırlar bu güzel bir şeydir ancak fazlası insana zarar verir dış dünyada dönüp bakması gerekir bazı şeyleri göremez kimileri ise aşırı dışa dönüktür kendileri hakkında hiç düşünmemişlerdir kendilerine karşı pek az dürüst olmuşlardır sürekli odakları dışarı olduğu için kendi bakış açıları yoktur sadece dışarıyı izlerler iç konuşmaları neredeyse 0 dır kişinin başkasına nasıl davranacağını bilsede kendine karşı nasıl davranacağını pek bilmez bu aşırı dış dünyaya dönüklülüğününde fazlası zararlıdır anlamlandırılmamış sadece yaşanmış ve gitmiş olan duygular ve yaşanmışlıklar insanda huzursuzluk hissi yaratabilir kendisini anlamlandırma ihtiyacı hissedebilir. Peki bu ikisini dengede tutarsan ne olur ? Bilgelik olur hayata nasıl bakacağını iyi bilirsin nasıl mutlu olacağını iyi bilirsin ANI EN MÜKEMMEL BiÇiMDE DEĞERLENDiRiRSiN .
      ···
    4. 4.
      0
      Beynim hiç durmuyor, o düşünmenin fazlası her gün beynimi gibiyor desem yalan olmaz, uyuyamıyom bazen...

      Bu yazıyı daha sakin kafayla bir daha okuyacağım. Tişikkir idirim.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster