/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 126.
    +1
    Puh dıbına koyayım getireceğin yorumun. Nükleer savaş başlatmak öyle kolay mı lan. Adamın aklını alırlar zütüne sokarlar. Bütün dünyayı kendine düşman edersin. Ayrıca hangi ülkenin gerçek savaş deneyimi var la? Amerika mı Rusya mı?

    Çok değil 10 yıl önce gördük conilerin ortadoğuda nasıl sıçıp sıvadıklarını. Vietnam da aynı şekilde. Hele hele yıpranmış ve yorgun Almanlar'ın karşısında nasıl o kadar kayıp verdiklerini.

    Sukalar ise operasyon gücü olarak conilerden kat kat iyiler ama onlarda da motor sıkıntısı var. Tasarladıkları miglerin aerodinamiği neredeyse mükemmel ama motor tırt. Füze sistemlerindeki motorlarda öyle. Ulan atamayacağın füzeyi niye yapıyorsun bir sorarlar.

    Bize gelince. Sanayi yeni yeni atılım yapıyor. Daha yeni kendi iHA mız oldu. Tüfektir, toptur, obrüstür, zırhlı araçlardır falan hep yeni çıkıyor. Ordu cidden geri kalmış. Bu şekilde ilerlersek yakında o dediklerini de yapacaklardır.

    Yalnız bunlar Akp döneminde olursa üzülürüm lan. O kadar kişi yapabilecekken bunlara nasıl nasip oldu amk hiç anlamadım. Neyse yapsınlarda işimiz bitinceye kadar ayıya dayı dicez. Sonra gibtir etmezsek başımız çok ağrıyacak sosyal hayatta.

    Hadi selametle.
    ···
   tümünü göster