/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 151.
    -1
    Okuma bildiğine emin misin? Ya da okuduğun sözün ne anlama geldiğini düşünyor musun? Adam kabul etmiyor işte. Daha neyin kafasındasın?
    ···
    1. 1.
      0
      ulan velev ki inanmıyor diyelim... o olmasa din falan kalmayacaktı bunu da unutma
      ···
    2. 2.
      0
      Hadi ya? Atatürk Allah'tan daha büyük yani? Kur'anı ve islamı kıyamete kadar koruyacak olan Allahtır. Ayrıca dini koruyacak ne yaptı? Listeleri d öğrenip feyizlenelim
      ···
    3. 3.
      0
      bu laftan bunu mu anladın ? allah atatürkü göndererek dini korudu zaten. 1 avuç toprak kalmıştı sevrda. yırtıp attılar onu. defettiler düşmanı. onlar bu topraklara girse kim koruyacaktı dini bayrağı namusu hıyar ağası. minnet duyun biraz. eskişehir kütahya savaşlarında yenilince atatürke haber veriliyo ve cepheye girip milli mücadeleyi başlatıyo. osmanlıdada herkesi 5 vakit namaz kılıyo falan zannetme sakın. devlet arşivlerine girip kaçtane meyhane kaç tane kerhane olduğuna bak öyle konuş .abdülhamit zamanında açılan bira fabrikasını araştır. sultan süleymanın kanunnamesindeki şarap ithali ile ilgili maddeyi araştır. padişhların hepsini dini bütün sanma. esrar içen abdülhamiti. saraydan kaçıp beyoğlu gecelerine akan 2. mahmudu araştır. kadir popcorn ağzıyla konuşma. allah vesile etti düşman atıldı bu kadar basit. sadece rejim değişti. monarşiydi cumhuriyet oldu. dinin biyere gittiği yok isteyen dindar olur istemyen olmaz sanane.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster