/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 1.
    +26 -12
    Allah varsa Afrikadaki çocuklar niye aç

    Edit:lan amk ironi yaptık şurada hemen ciddiye aldınız
    ···
    1. 1.
      0
      demekki yok verdim şukunu
      ···
    2. 2.
      +4 -2
      Afrika'dakilerin sefillik ve fakirliğinin nedeni Yaratıcı değildir. amerika,fransa ve diğer emperyalistlerdir. Yaratıcı en başından bütünüyle canlılara yetecek yiyecek, imkan verdi.aç gözlüler diğer canlıların yaşam alanlarını istila etti.. bunun bedeli elbette vardır..
      ···
      1. 1.
        0
        Ozmn onlari emperyalist devletlerin elindende kurtara bilecek gucu vardir dimi
        ···
      2. 2.
        -1
        tabiki var ama sınavın ne anlamı kalacak o zaman? birileri kötülük yapacak birileri iyilik yapacak sınavda anldıbını yitirmemiş olacak ve terazi dengede tutulacak. Yaratıcı irade vermiştir. kişi bu iradeyi ister kötülük yaparak kullanır isterse iyilik yaparak. karşılıkları verecek olan Yaratıcı zamanını iyi biliyor. diğerleriyse bazı şeyler için acele ediyor.
        ···
    3. 3.
      -1
      Bu soruyu sorman icin oncelikle ahirete inanman gerek. Ahirete inaniyorsan da bu dunyanin amacinin ahiret hayatini kurtarmak olduguna inanmalisin. Ona da inandigin vakit ahiret hayatinin dunya hayatindan daha guzel , daha harika bir yer olduguna inanmalisin. E hepsine de inandiginda zaten Afrika'daki ac insanlarin ahirette nasil guzel bir hayat yasayacaklarina da inanmalisin. Ameliyata giriyorsun kesip biciyorlar her turlu iskenceyi yapiyorlar ne icin? Sagligina kavusman icin. Bu duruma boyle bak pampa. Dusunsene hic olmeyeceksin her gun , her saat, her dakika ve saniye ayni zevkle neseyle yasayacagin bir yer gostersem, sanada desem ki buraya gelmek icin baska bir hayatta aclik sefalet cekeceksin desem dusunmeden hemen kabul edersin. Ama diyecegim ki senin imtahanin butun bu guzellikleri unutmak olacak. Sana bunuda soyleseler sen yine kabul ederdin pampaaaa. Gotunu yerim senin.
      ···
    4. 4.
      0
      Ateist Mehteran ??
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster