/i/İnanç

İnanç
  1. 51.
    +1
    1- saçma değil. Kuranda açık yok çünkü görüldüğü gibi açıklanabiliyor ayetler. Asıl değiştirilen hristiyanlık ve yahudilikte açıklar vardır. dolayısıyla kişi sırf egosunu tatmin etmek ve alışkanlıklarından vazgeçmemek için Kuranı kabul etmiyorsa Yaratıcıya isyan etmiş olur. kişi diğer canlılara iyilik yapıyor peki ya onu Yaratan Rabbine neden iyilik yapmıyor? haksızlık olmuş oluyor. diğer canlılara iyilik yapıyor ama Yaratıcının hakkını göz ardı ediyor görmezden geliyorsa sıkıntı vardır. ayrıca islamdan önceki Hristiyan ve yahudilerin dinlerini doğru bir şekilde yaşadılarsa cennet gideceği söylenmişti..

    2- senin yorumun öyle yanlış anlamışsın demek Kuran'ın yorumu farklı. olguluk yapıp yanlışını kabul et çünkü orda Evren'in en üst tabakasından bahseder

    3- sana basit birşey söyledim olmayan birşeyin içinde birşey yaratmak yoktur diyorsun nerden bunu kim söyledi sana Yaratıcının varlığını tartışıyorsun benle arkadaşını değil. Yaratıcı bu Yaratma sıfatı var adı üstünde. sana örnek verdim anlayasın diye zaten Yaratma sıfatı olmasa neden Yaratıcı diyelim ona.

    4- puta secde ederlerdi evet bütün kaynaklarda bulabilirsin. kırana,zarar verene ölüme kadar giden cezalar verirlerdi
    ···
   tümünü göster