/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
https://i1.wp.com/dieacad...ploads/2012/12/Orphan.jpg ? resize=1024%2C576
  1. 1.
    -1
    Bütün hayallerim gelecek için planlarım sanki onun için atıyordu. Aklıma kazındı kalbime gömüldü resmen. Hani öyle bir an olurya insan ne yapacağını yada bazı problemleri çözeceğini bilemez. Haaa o an ben tam o moddaydım. Bu soruna nasıl çözüm yolu arayacaktım. En sonunda karar verdim onunla konuşacaktım.
    Kendisinin yüzüne bakmaya o kadar utanıyordumki. Sanki ona bu duyguları beslemek idamlık bir suç gibi geliyordu bana. Sonunda ona bir mesaj gönderdim. Yolladığım mesaj o kadar uzunduki içinde neler dediğimi hatırlamıyorum.

    Bir cevap gelmesi için resmen tanrıya yalvarıyordum. Ahh tanrım nolur yardım et bana. Beklediğim cevap nihayet gelmişti. Ama o cevap benim ilerideki yaşantımıda etkileyecekti.
    O cevap sanki benim masum hislerime ve duygularıma hakaretti. Ben onun böyle aşalık biri olduğunu inanın bilmiyordum. Tamam başkasıyla birlikte olabilir bu normal ama bana verilen cevap o aşalıktı. Bana o çocukla resmini yollamıştı. işte o an ben ben değildim. Bütün gök kubbe sanki başımda aşağı düşmüştü. Sanki kıyamet kopuyordu. Ne yapacaktım nasıl devam edecektim. Hayata ve kaldığım yere.

    Tutarsa devam edeceğim rezleri alın panplar
    ···
   tümünü göster