/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +29 -2
    Ben hiç yaşıtlarımla anlaşabilen birisi değilimdir. Hep kendimden yaşça büyük insanlarla arkadaşlık yaptım bundan dolayı yaşıtlarımın içinde hep olgun durmuşumdur. Tek dezavantajım tipimin küçük göstermesiydi. Onuda duruşumla konuşma şeklimde dolduruyodum zaten.

    https://www.youtube.com/watch?v=6vHxhaK9qL4

    2. hafta üniversiteye gittiğimde sınıfımız yaklaşık 90 kişiydi. Okuduğum bölüm dolayısıyla 70 küsür kız 25 30 küsür erkek vardı. Ve erkeklerin hepsi kendine bakmayan tipi yamuk kişiler. Sakallı bıyıklı agalar bildiğiniz. Resmen parlıyorum aralarında. Herifler eşofmanlarıyla gelmişler. Ben çekmişim tudors dan indirimden aldığım slimfit gömleğimi beyaz pantolonumu flo dan indirimden aldığım ayakkabımı. Tam bir jantiyim. Kızların da ilgisini çektik tabi böyle olunca. Dersde tanışma falan oldu hocayla herkes ismini falan söylüyo memleketini neden burayı tercih ettiğini falan. Bana geldi sıra ben dedim ben polis olmak istiyorum hocam. Bu bölüme aile zorlamasıyla geldim falan. Millet nasıl yağ çekiyo hocaya ama. Hoca senin seçimin buda dedi. Ara verdi daha sonra.

    https://www.youtube.com/watch?v=Z4zgOjCkzOA

    Araya çıktım tek başıma kimseyle muhattap olmuyorum cool takılma çabaları falan. Taktım kulaklıklarımı banklardan birine oturdum sigara içiyorum. Yanıma 2 tane kız geldi. Birisi sarışın birisi esmer. Sarışının adı seda, esmerin adı dicle. Seda dedi bende buranın başka ilçesinden geldim. Sende buralıymışsın hemşerim denk geldi nasıl sevindim falan diye. Tanıştık falan öyle havadan sudan konuşmalar falan. Dicleyle hiç konuşmadık nerdeyse bırakmadı elinden telefonu.
    Tekrar derse girdik. Dolmuş sırası oluyodu bizim üniversitenin önünde. Tek başıma yine kulaklıklar kulağımda dolmuş sırasındayım. (Kendime bundan sonra "Şarapçı" diyecem.) Seda geldi yanıma kaynak yaptığı bildiğin. Ya şarapçı çakmağın var mı unutmuşum ben dedi, verdim. Kulağıma yaklaştı nasıl kaynak yaptım ama dedi sırıttı. Bindik dolmuşa yan yana oturuyoruz. Ya dedi farkettim hep tek başınasın. Ya cool takılmaya çalışıyosun yada arkadaş edinecek kadar girişken birisi değilsin dedi. Sırıttım cool takılıyorum dedim. Telefon numaranı versene benimde arkadaşım yok burda dışarı falan çıkarız bu arada alkol kullanıyosun dimi dedi. Kullanıyorum ama mekanlarda içmem dedim. Olsun kafeye falan otururuz bizde dedi. Verdim telefon numaramı. içimden de diyorum ulan üniversitede kızlar teklif ediyo falan diyolardı harbiden öyleymiş vay üniversite sen nelere kadir sin falan diyorum. Geldim yurda öyle yine sohbet muhaabet. Sonra yatış.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster