/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +28
    ilk hafta yı sürekli okulda sedayla beraber geçirdim arada dicle yanımıza uğruyodu. Fakat ne yalan söyliyim hiç hoşlanmadım sedadan. Çok yılışıktı. Çok açık giyiniyodu. Güzel kızdı ama resmen beni etiket yapıyodu fakülteye bi sigara içmeye çıkıyoruz herkes bize bakıyodu. Bunalmıştım artık şehirde. perşembe günü sabahtan dı dersim cuma dersim yoktu. Perşembe günü okuldan çıkar çıkmaz atladım dolmuşa ilçeye hemen.

    https://www.youtube.com/watch?v=_Iq_uEZuqGg

    Kuzenimi aradım ilk önce oda lise son sınıftaydı 1 sene sınıfta kalmıştı. ismi tuğba. Nabıyosun nerdesin okulda mısın dedim. Kaçtık okuldan xx kafeye gidicez gel sende ama baygınız biraz takmazsak seni kusura bakma şimdiden dedi. içtiniz mi dedim aynen dedi. Bi 15 dakika sonra falan 4 tane sallanan kız geldi karşıdan en arkadan da bizim tuğba geliyo beni gösterdi kızlar selam vermeden oturdular direk yanıma tuğbayla sarıldık falan biz. Bi baktım bunlar masanın üstüne saldılar kendilerini biri mideeeem biri efeeeee diye bağrıyo. Dedim aha rezil olduk kesin bunlar kusarlar falan kızım niye içmeyi bilmeyenlerle içiyosun falan dedim ne içti bunlar. 2 şer extra shot içtiler ben nerden biliyim böyle olacağını dedi. Bunların suratına tek tek soda çalkalayıp püskürttürdüm tuvalette tuğbaya. Sade türk kahvesini falan dayadım bunlara. Kendilerine geldiler. Sonra tek tek evlerine bıraktım ayılttıktan sonra en son tuğbayı eve bıraktım. Tuğbayı eve bırakırken de sordum benim yanımda ki kızın ismi ne diye. Sevil de hayırdır ? dedi. Dedim güzel kızmış. Hiç boşuna uğraşma salyalarını sil. O kız tam bir feminist hatta erkek düşmanı ded. Ama kız direk dikkatimi çekti böyle iri iri gözleri. Kaşları ince yanakları al al kıpkırmızı böyle. Fiziği falan da güzel. iyi dedim bende Tuğbayı bıraktım eve. Bizim çocukları aradım. Herzaman yaptığımız gibi kahveye gittik. Batakladık 5 6 saat. Sonra ben diğer kuzenim olan Orçunun evine gittim. Dayım herzmaan ki gibi rakısını çekiyo. Yengem kendi halinde takılıyo falan. Orçun bilgisayara oturdu direk. Orçun bende 4 5 yaş büyük liseyi bitirdikten sonra direk iş hayatına girdi. Bi fabrikada çalışıyo. Tam bir asosyal. Tek aktivitesi kahveye gidip batak oynamak. Hafta sonunu bizim çocuklarla kahve de geçirdim çarşıda karı kız kesmeler falan derken geri döndüm şehire.

    https://www.youtube.com/watch?v=I3PRhnVB_jU

    Seda yazmıştı bana sürekli whatsapp tan buluşalım mı falan diye hep ertelemiştim ilçedeyim pazar günü gelirim falan diye. Pazar buluşalım dedi artık ertelemiyim dedim kabul ettim. Döndüm şehire yurda gittim duş falan aldım gömleklerimden birini ütüledim jilet bi şekilde çıktım dışarı. Bi kafede buluştuk sedayla. Yine sohbet muhabbet falan. Bana diyo ki sen hiç 18 yaşında gibi durmuyosun ya ama konuşma şeklin falan çok hoşuma gidiyo çok olgun düşünüyosun falan yürümeyi bırak koşuyo bildiğin bana. Bende yetiştiğim ortamdan dolayı arkadaşlarımın hepsi 23 24 yaşında benim hiç yaşıt arkadaşım olmadı. içtik kahvelerimizi bıraktım onu yurduna bende sallandım benim yurda. Gece 1 de falan şarapçı uyudun mu ? diye mesaj geldi seda dan. He dedim uydum böyle sorumu sorulur. Uyumadım dedim. Şarapçı ben senden çok hoşlandım dedi. ikimiz oluruz bence dedi. Abartısız söylüyorum okuyorum mesajı dedi yi okudum Tuğba dan mesaj geldi.

    https://www.youtube.com/watch?v=hO1w9DYzjrY

    Bu senin sorduğun kız sevil vardı ya. Senin böyle mavi gözlü yakışıklı kuzenlerin var neden ayarlamıyosun bize hiç dedi. Ayarlıyım kardeşim dedim bende istiyomusun hala dedi. Bi an beynim error verdi. Sonra tuğbaya istiyorum ver numarasını bakayım dedim. Seda yada bende sana karşı boş sayılmam dedim. Ama korkuyorum daha önce yaşadıklarımdan dolayı yeni bi ilişkiye başlamaya dedim. Ben seni dünyanın en mutlu insanı yapıcam falan vs. dedi. Yarın yüz yüze konuşalım bunları dedim. Sevilden mesaj geldi diye. Selam diye. Tuğba söylemiştir sana dedi utangaç maymun koydu. Söyledi söyledi dedim. Başladım hem sevil le konuşmaya hem sedayla konuşmaya. Bi yandan da ulan noluyoooooo diyorum şarapçı * Sabaha kadar konuştum 2 siyle de uyuya kalmışım sonra konuşurken..
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      aga denizlili misin
      ···
   tümünü göster