/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 226.
    +14
    Bölüm X

    Serkan, Esra'ya bir adres verdi. Kim olduğunu söylememişti, sadece bu gideceği adreste görmek isteyeceği biri olduğunu söylemişti. Esra apar topar Türkiye'ye döndü. Verilen adresi aramaya koyuldu. Sonunda verilen adrese gelmişti. Ama etrafta bir yerleşim yeri yoktu. Bu 2090'lı yıllarda alışılmadık bir şey değildi. Dünya iyice rezil bir yere dönmüştü ve insanların çoğu yeraltı sığınağı tarzı evlerde kalıyordu. Dolayısıyla buralarda bir yerde bir yeraltı sığınağı olmalıydı. Esra bu düşünceler içerisindeyken ayak sesleri duydu. Dönüp baktığında köşeyi dönüp kendisine doğru yürüyen birini farketti. Bu adamı bir yerden tanıyor gibiydi. Onu açığa veren bir detay vardı. Ama kahretsin, farkedemiyordu. Adamla karşı karşıya geldiler. Esra söze girdi:

    -Serkan inci beni buraya yolladı. Biraz konuşmamız mümkün mü?

    Adamın huzursuzlanmış gibi bir hali vardı. Bir süre düşündükten sonra gel benimle dedi. Esra'nın tahmin ettiği gibi bir yeraltı sığınağına indiler. Yolda Esra başından geçenleri kısaca anlattı. Adam, kim olduğunu açıklamakta pek gönüllü değil gibiydi ama bunun er ya da geç açığa çıkacağını bildiği için Esra'ya döndü

    -Kim olduğumu merak ediyorsun değil mi? Beni tanıdığını sanmıyorum ama. Yaptığın kısa araştırmalar sonucunda beni es geçmiş olabilirsin. Ama ben de sözlüğün bir değeriydim. Beni ilk gördüğünde tanır gibi oldun. Ama neden tanıdığını anlayamadın değil mi? Sanırım nohut kafam her şeyi ele veriyor..

    Esra'nın kafasında taşlar yerine oturmaya başlamıştı. Bu adam, sözlükteki kariyerine daha çok küçükken başlayan "NohutHead"dı.
    ···
   tümünü göster