/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 126.
    +18 -1
    Seda toparladı kendini biraz birkaç hafta içinde ama sorun şu ki kız kendini bozdu çok fazla. Aldığım haberlere göre yurttan kaçmalar üniversite üst sınıftaki çocukların evinde kalmalar sınırsız alkol almalar falan. Böyle sarı saçlarının arasını pembe mavi mor falan boyatmış. Şok geçirdim o günler önce gördüğüm zombi seda gitti yerine ortam kızı seda geldi bi anda. Sevil le konuşmalarımız bayağı düzeldi bu süreçte ama buluşmak nasip olmadı. Okulun taks takımının seçmelerine girdim. Lisede ki hocam demişti üniversiteye başladığın gibi gir seçmelerine derslerden rahat geçirirler okul adına müsabakalara çıkarsan diye. Beni 3 kişiyle ringe çıkardı hoca. ilk 2 sini ilk 20 25 saniye de knockout ettim. Ben 75 kilo orta giblet dövüşüyodum. 3. kişi +91 kilo ağır giblette rahat dövüşecek çocuğu karşıma koydular. Herif beni 2 round bir dövüyo bir dövüyo yok. 2 kere yatırdı beni yere. Bildiğin Rocky vs Drago gibiyiz. 3. roundun sonlarına doğru bi boşluk yakaladım sağ kroşesini dodgle dım tam çenesine koydum aparkatı bayılttım elemanı. Okulun antrenörü de bizim binada sosyoloji bölümünün hocalarından bitanesiymiş. Geldi bana dediki bu çocuk 3 senedir il şampiyonluğunu namalup elinde tutuyo sen hangi ilden geldin falan. Saydım işte bende şampiyonluklarımı. Tamam dedi aldım seni takıma her gün 1 saat antremanımız olucak dedi. Merkezden bi arkadaşım var onun spor salonuna da indirim yaptırıcam sana 20 30 liraya aylık güç antremanlarını orda yaparsın dedi. Ohh valla dedim miss. Yüzüm gözüm şiş gittim ilçeye haftasonu sevil le buluşmaya. Sevil yine beni otogarda bekliyo el salladı ama suratımı görünce buz kesildi. Yakalaştı yanıma. Ne yaptın sen şarapçı kendine manyak mısın sen dedi. Elimden tuttu hastaneye gidiyoruz yürü davacı olucaz kim vurduysa sana ordan karakola gidicez darp raporu alıcaz falan diyo. Susmuyo ama ben söylemeye çalışıyorum okulun seçmeleri vardı diye. Duymuyo. En sonunda durdum Sevil bi susucakmısın artık dedim sesimi yükselterek. Sakin ol Sevil, okulun taks seçmeleri vardı oraya girdim hayvanın biriyle çıkardılar beni ringe ondan böyle sen bide onun suratını gör dedim sırıttım biraz. Yaklaştı yanıma iki eliyle avucuna aldı suratımı. Ben seni öpmeye kıyamıyorum şarapçı ne hale gelmiş senin suratın dedi. Küçük çocuk sever gibi kafasını okşadım bişey yok güzellik hadi planımız ne nereye gidiyoruz ev sahibi sensin dedim. Bi anda o üzgün korkmuş sevil gitti cıvıl cıvıl olan sevil geri geldi.

    https://www.youtube.com/watch?v=PK_qkBve4Kc

    işte ilk önce xx avm ye gidip burgerking de bişeyler yicekmişiz. Ordan beni tanıştırmak istediği arkadaşları varmış. Arkadaşlarının yanında kız kardeşi de gelicekmiş. Beni çok merak ediyomuşmuş falan. Yemeğimizi yedik. Tanıştım arkadaşlarıyla kız kardeşiyle falan. Ama hepsinin yaşları ufak 14 15 16 yaşlarında etrafımda 9 10 tane kız aldılar beni araya. Soruyolar üniversite nasıl üniversite de şöyle mi böyle mi diye. Ben de muhabbet oldumu kaçırmam anlatıyorum da anlatıyorum ortdıbını hocalarla sigara içiyosun diyorum hadi bee diyolar. Bahçe de alkol içebiliyosun diyorum yok artık diyolar. istediğin zaman dışarı çıkabiliyosun yerine imza attırabiliyosun falan anlatıyorum. Bi ara Sevil napıyo diye merak ettim. En köşeye geçmiş masada. Suratını avuçlarının içine almış kafasını biraz eğmiş gözlerini kocaman açmış beni seyrediyo. Benim baktığımı farketti 3 4 saniye sonra kıpkırmızı oldu bi anda utandı. Bende dedim artık kızlar bugünlük bukadar muhabbet yeter. Muhabbetinize doyum olmuyo ama Sevil ablanızla bizim planımız var. Kusura bakmıcaksınız artık dedim. Okadar konuşturdunuz hesabı halledersiniz artık dedim. Ayıpsın enişte sesleri eşliğinde tuttum sevilin elinden çarşıda turlamaya başladık. ilçede çok çok fazla tanıdığım insan vardır. Çarşıya çıktığım zaman herkesle selamlaşmak zorunda kalıyorum. 10 dakikada biticek çarşı turu 1 buçuk saat falan oluyo ondan dolayı gezemiyoruz rahat seville çarşıda. Ara sokaklardan falan geçiyoruz sürekli. Ayaklarım yere deymiyo ama nasıl mutluyum. Hava kararınca sevili evine bırakmaya doğru yola koyuldum. Sevilin evi de ilçe nin bayağı uzağında rahat 45 50 dakika yürüyosun. Çok ta ıssız biyerde oturuyolar. Açıkçası heryerini bildiğim ilçe de oraya araba dışında gitmişliğim olmadı. Sevil de babam 8/4 çalışıyo bugün çarşıda gezer işten çıktıktan sonra karşılaşmayalım diye soktu beni arasokaklara 1 buçuk saat yürüdük bi sağdan bi soldan giriyoruz sokaklara. En sonunda dedi ki sen burdan dön geri ileride bizim ev zaten babamla karşılaşmayalım. Babam piskopat benim yakalarsa gebertir seni falan diyo. Yakalaya bilirse gebertir dedim. Gülüştük. Etrafa baktım bi tarla gibi bi arazi var bina yapılacak oraya önüne çimento kamyonları parketmişler arka arkaya. Tuttum elinden bunu nereye şarapçı diyo. Girdik aradan kamyonların arkasına kör nokta birinin görebilmesi imkansız. Yapıştım dudaklarına. Sardım kollarımla vucudunu. Birden elini daldırdı pantalonumun içine. ileri geri falan yapıyo. Bende totosunu avuçladım falan bi 5 10 dakika seviştik o şekilde. Ya hem açık alandayız birisi görürümü diye tedirginlik var içimde. Hemde Sevil var karşımda at gibi hatun zaten. Kendimden geçtim. Bi anda Sevil gülmeye başladı. Ben kendimi kaybetmişim o anda. Boşalmışım haberim yok. Patlattı bi kahkaha. Ya dedi geçen sefer seni boşaltana kadar ömrüm çürüdü. Bu kadar kolaymış seni boşaltmak dedi. Bi kahkaha daha attı.

    https://www.youtube.com/watch?v=uGKTFebqAcA

    Hadi dedim senin eve gitme vaktin gelmiş artık. Toparladı kendini üstünü başını düzeltti. Telefonundan suratına baktı dudaklarında şişlik falan var mı diye. Sonra son bi öpücük bıraktı dudağıma. Bidaha ne zaman geliceksin dedi. Bilmiyorum ki antremanlarım başlıyacak. Antreman programlarıma göre ayarlıyacam ben merak etme bitanem dedim. Gidişini izledim arkasından. Başladım ilçe merkezine doğru yürümeye. Yok usta sağdan giriyorum soldan giriyorum heryerim apartman caddeye çıkamıyorum. Telefonun şarjı da bitti. Kayboldum. insan yok etrafta araba geçmiyo imdaaat diye bağrıcam en sonunda en az 1 saat dolaştım böyle en son bi tane araba buldum allah rızası için agacım at beni çarşıya dedim. Bindim de geldim çarşıya direk kahveye gittim şarja taktım telefonu bizim çocuklar bataktalardı yine. Oturdum yanlarına öyle sağa sola sataşıyorum maç falan izliyorum. Sevil le konuşuyorum bi yandan da. Sevil keşke il merkezinde öğrenci evinde olsan sürekli gelirdim kalırdık falan diyo. Diyorum seneye anca bu sene böyle idare edicez mecburen. Gittim gece orçunlara. Orçunun annesi tuttu kolumdan beni. Dedi çarşı da seni görüyorum arada bi kızla dolaşıyosun falan kim o kız. Şaşırdım direk yenge dedim kız arkadaşım hayırdır ?. Dedi hep kendine müslümansın şarapçı bak orçun sürekli evde kaç yaşına geldi yok mu bi arkadaşı falan kızın ayarla orçunada çocuk senelerdir evde bi kız arkadaşı bile olmadı kaç yaşına geldi artık. Wtf oldum bi anda. Dedim tamam yenge merak etme o iş bende ama nakit lazım bu işi yapmam için biliyosun kafeye zütürecem kızları orçunu övücem falan. Sırıttı sütyen banktan 100 lira ateşledi sağ olsun. Ohhh dedim be 1 haftalık şarap parasını da çıkardığımıza göre şimdi orçuna hatun ayarlamakta. Sevile yazdım böyle böyle. Bi kız arkadaşı varmış olur mu acaba o dedi. Dedim olur olur kör topal farketmez bizim orçuna yeter ki konuşsun azcık sosyalleşsin. Bidaki geldiğimde ilçeye çağır sen kız arkadaşını ben konuşucam ayar çekicem dedim. Anlaştık. Ertesi gün dönücem il merkezine. Antremanlarım başlıyacak erken uyumam lazım dedim. Öyle snapchate girdim yatakta debeleniyorum. Karı kız falan bakıyorum böyle. Bizim 4.sınıflardan bi çocuk vardı halısahada tanıştık. Oçe de çok pis bi karizma var zengin ama saf. Ben bunu yolarım ümidiyle eklemiştim bunu heryerden. Snap atmış. Bi bakayım dedim. Bi girdim Seda yatıyo altına bu üzerinde şınav çekiyo her eğildiğinde öpüyo seda yı. Dicle de çocuğun üzerine uzanmış. Ulan dedim uyudum da rüya mı görüyorum acaba. Tekrar tekrar izliyorum harbiden seda. Vay anasını dedim ya. Seda damı huur luk vardı yoksa ben mi huur olmasına vesile oldum düşünceleri arasında daldım uykuya.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      Burgerda ilk parayi veriyon sonra yemiyon mu aq
      ···
   tümünü göster