/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +6
    Bu tespitimi unutmayın beyler.

    Otuzbirci, ilkokulluların toplandığı bu yer aslında sokakta gördüğünüz o masum kızın o kutsal bakirenin kirli zihnini doyasıya yaşadığı bir oluşum.

    Onlarda kudrediyor onlarda taşak geçiyor.. evet onlarda ağır bir ferreci.. onlarda parmakliyor hemde günde 3 posta... onlarda 4 tane yannanı aynı anda arzuluyor.. onlarinda zihinleri kirli.. kuzenini gibenler değil de kuzenine gibtiren taraf onlar.. üvey babasına kur yapan, bakir sevgilisini ilk boşaltan onlar.. babasının prensesi değil de ruhu kirli bir sürtük onlar.. eti cin yiyen abisine yeni tomurcuklanmış göğüslerini gösterenler de onlar.. ve onlar sizden zerre kadar masum ve temiz değiller. Ve bunu öyle güzel gizliyorlar ki öyle güzel oynuyorlar ki Tüm günahın keçisini erkekler ilan edilecek kadar hem sadece sözlükten bahsetmiyorum. Bu dediklerim tüm hayatta.. evet Onlar kadınlar..

    Bu oran eskiden daha çoktu tabi. Gün geçtikçe azalıyor. Başka platformlara kayıyor. Bu gözler fake sosyal medya hesabıyla ferre paylaşımı yapan kızdan tut. Küçük erkek kardeşinin yanında soyunup tahrik etmekten hoşlanan kadınlara kadar gördü. Ve bir deist olsam da size yemin ederim ki hepsi gerçekti.

    Ben eski bebisincilerden, bir abiniz sayılırım. Şuan bu hesapla bir ilkokullu rolü yaparak, başka sebeplerden ötürü ferre paylaşımı yapiyorum sadece. Ama dediklerimi unutmayın.

    En masumumun ruhu en kirlimiz kadar..
    ···
   tümünü göster