/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +4 -1
    Niye mi?

    Çünkü bu kendini kurnaz sanan, kolay yoldan para kazanma hayalleriyle yaşayan, "alın teri" terimini hayatlarında duymamış muallaklere sonuna kadar müstehaktır. Yok işte manisa tavuğu, bilmem ne ineğinden bilmem kaç bin lira para hayali kuran muallaklerin eline sadece en büyüğünden zenci y*rağı geçmiştir, acımıyorum.

    Bir de çiftlikleri basmışlar amk bir insan kendisini ancak bu kadar rezil edebilir. 5 lira borç! dahi istesen vermezler ama bir çoğu ev araba satmış, bir çoğu 50.000 lira ortalama kredi çekmiş. Kurnazlar ya amk. Onlara müstehak olan yegâne şey ise az önce dediğim gibi zenci aletidir.

    Bir çoğumuz bugün okul okuyor az parası var, bir çoğumuz çalışıyor kendisini, ailesini geçindirmeye çalışıyor iyi veya kötü. Ama helalinden. Gel gelelim bu aptallar bu kutsal kavramların hiçbirisinden zerre nasip almamış dünyanın en boş insanları. Bunlara mı acıyacağız amk? Bakanlıktan yardım beklemiyorlar mı bir de amk. Hem ayranım dökülmesin hem de g*tüm gibilmesin vay amk. S*kerim paranızı da sizi de beter olun amk.

    (bkz: jet fadıl) ı da mı bilmiyorsunuz amk? Hiç mi feyz almadınız amk? Yine dolandırmışlar zaten bu salakları. IBAN numarası paylaşmıi birisi 400 tl yatırın paranızı kurtarıyım demiş ve bunların ultra salak versiyonları yine atlamış. (1600 kişi). Acınacak insanlar mı sizce?

    Kısacası bunlara acımayın. Sizin kutsal alıb terinizi suistimal eden bu muallaklere her yol müstehaktır. Saygılarımla...
    ···
   tümünü göster