/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +27 -3
    Hayatına girmiş kadınların özelliklerini, hoş vakit geçirdiklerinizi, uzak durulması gereken kadın tipleri, uğruna herşeyi feda edilebilecek kadın tipleri, sadece takılmalık sonradan başınızı ağrıtmayacak kadın tiplerinizi tecrübelerinizle, yaşadığınız güzel anılarınız ile birlikte şehir ismi de vererek kadınları tanıyalım.

    Edit; başlıktaki belirtilen konuyu dikkate almak zorunda değilsiniz, yaşadığınız tecrübeleri ve güzel anılarınızı yazarsanız minnet duyarım.

    https://resmim.net/f/aJjIP3.png

    Kısa alıntılar yaparak bir kaç cümlenizi editledim, cümlenin tamdıbını başlıktan inceleyerek bulabilirsiniz.

    Sizlerden inciler


    cuklettin ; Birçok kız tanıdım 7 yaşımdan beri birçok aşk tanıdım ... tanıdığım her kadın birbirinden farklı ayrı bir dünyaydı... ne huyları ne düşünceleri ne kadınlıkları aynıydı ... kadınları veya erkekleri anlamak diye bir kavram olmadığını öğrendim yıllar boyu ... tanıdığım her insan birbirinden tamamen farklıydı ... öğrendiğim en değerli ders tanıştığın bir kadını gerçekten seviyorsan eğer onun mutlu olacağı şekilde bir ömür boyu rol yapmaktı ...

    kadin virtuozu ; Bazen birliktelikleri dönülmez yerlere getiriyor bırakıveriyorsun ipleri her seyin olan hicbir seyin oluyor benim bu isten ogrendigim yarın olmayacak gibi sev cunku her sevginin kendine gore bir omru var.. her iliski sizi biriciginiz olacak tekiniz olacak iliskiye hazirliyor bunu da unutmayin.

    chromo31 ; Şu an hayatımda olan kadına elimi bırakmamak için su şişesini tek eliyle açtığında aşık olmuştum.

    blendakslaos1cekenadam ; Kızın giyinişine - tipine - ten rengine vs vs böyle gider işte bunlara dikkat edersen onlarda bunlara dikkat eder.

    cugubey ; Eğer sevgiliniz size ciksi fotolar atmıyorsa yüzde 90 daha önceki sevgilisine atmıştır.

    gibimsonighayat ; Tecrübe bazen yetemeyebilir denemek veya uzun süre gözlemlemek gerekebilir.

    shatter me ; Kimse aynı olmaz birisine bakarak bir başkasını yargılarsan hata yaparsın.

    exqusme ; Hiçbir kıza yüzüne karşı sana güveniyorum diyip onun egosunu kaldırmayın seviyorum demeyin kıskandırın hep sizi düşünmesini sağlayın.
    ···
   tümünü göster